Синът на дупнишката фолк фурия Сашка Васева – Христо-Никола Бакърджиев е станал истински красавец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на дупнишката фолк фурия Сашка Васева – Христо-Никола Бакърджиев е станал истински красавец. 18-годишният младеж завърши тази година столичното 47-о СОУ Христо Г. Данов.
Христо и връстниците му празнуваха завършването с голямо парти в столичния хотел „Хилтън“. Той беше сред звездите на класа, а съученичките му не спираха да го ухажват.
Зеленоокият младеж се изявява от няколко години като модел. Близките му го описват като срамежлив, но пък той има намерение да се развива в шоубизнеса, също като популярната си майка.
Щерките на родните ни звезди: Малки, но „напомпани“, татуирани и разкрепостениМалки, напомпани, разкрепостени! Такива са масово малките наследници на родните звезди от фолкгилдия…Jan 19 2019vijti.com

Сашка Васева казва скромно за себе си: “Аз съм монахиня с деколте”.
Не крие, че привлича скандалите така, както високо дърво привлича мълниите.
Твърди, че вече е успокоена, укротена, дори примирена, но я наричаха Поразяващата уста, цитираха се нейните бисери от стотици интервюта:
“Нямам цинични песни. Пеех за първия обичан мъж – Георги, за инфлацията и любовта… И въпреки това носех кръста на целия попфолк. Защо – не мога да си обясня. Учила съм и завършила с отлична диплома педагогика – профил пиано, в Благоевградския университет. Прочела съм толкова много книги. И въпреки това носех кръста на толкова неграмотни колеги, едва завършили трети клас.”

Напоследък рядко напомня за себе си, но достатъчно е да се поровим назад и да открием, че поне от 15 г. ту се събира, ту се разделя със съпруга си. Ту се отказва от сцената в името на децата, ту се връща. Съди се с Нешка Робева и журналисти (или поне се заканва), замесва се в скандал с Христо Стоичков, има разправии с КАТ и данъчните… Дори води доста разкрепостено тв предаване “Ерогенна зона”… Просто няма нищо, което да не ѝ се е случвало и което да не я е вкарало на вестникарските по-пикантни страници. Със снимка, разбира се. Пробва се във “ВИП Брадър”, но не издържа дълго, защото страда от клаустрофобия – никога не се качва в асансьор, не пътува със самолет.

“Хората сякаш не осъзнават, че пускат лъжи и коментират живота ми. Това не е шега работа – това е животът на един човек. Затова взех решение да се отдръпна и да съм далеч от светлините на прожекторите и да се посветя на децата”. Христо-Никола е голям и вече прави кариера като манекен, а Христина-Елена ми помага много.


Източник: Марица
Дъщерята на Румен Радев се снима в прегръдките на фолк певеца Галин, Дарина видимо не се притеснява от строгостта на баща си,Тийнейджърския живот и купоните из нощните заведения не са чужди дори на президентската дъщеря Дарин…Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!