Веско Маринов скъса с любовницата си, но зарадва фенките с интересно обещание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Веселин Маринов отново е сам, след като окончателно прекрати отношения с любовницата си Веселина Пеева.
Сервитьорката от Добрич, с която естрадният изпълнител имаше бурна връзка през последните четири години, вече е затворена страница за него.
Певецът все още се въздържа да дава публично обяснения за раздялата, но най-вероятно част от причината е и силно накърненият му имидж, откакто е с напористата дама, пише „Телеграф“.
„Няма да влизам в обяснения, защото ще стане по-лошо. Не ме интересува какво се пише и се говори“, с тези думи естрадният трубадур бе коментирал преди време, че има връзка с 42-годишната блондинка, която заряза двете си деца и баща им заради него.
Нели Рангелова възмутена: Веско Маринов е обикновен крадецСериозен конфликт назрява между Нели Рангелова и Веселин Маринов, научи HotArena. Преди броени дни п…May 16 2019vijti.com

Явно това, че е разбил едно семейство, както не спря да се пише през последните години, е натежало в душата на Веско Маринов, който и без това не за първи път си пати от грешни любови.
Припомняме, че преди осем години изпълнителят на „Горчиво вино“ се разведе с Цветанка Господинова, която пък миналата година пристана на виден политик и общественик от Благоевград.
Това е втори развод за Маринов след брака му с Мария Маринова, за която се знае, че допреди две години работеше като главен експерт в дирекция „Протокол“ в администрацията на президента.

Отсега нататък Веско Маринов щял да пее само за фенките си
„Пея заради вас, не за партии“, споделя певецът в Дряново
„Благодаря ви, че ви има и сте тук. Ще пея заради вас.“ Така Веско Маринов успокои феновете си по време на концерт в Дряново. Изпълнителят започна турне малко след като името му бе замесено дори в оставката на Цветан Цветанов от ръководните постове в ГЕРБ. Певецът благодари на феновете си, които винаги са били на негови концерти и са го подкрепяли заради песните му, а не заради партиите, за които е пял. Веско успокои фенките, че ще продължава да създава хитове.

След Дряново Веско отива в Севлиево, Габрово, Червен бряг, Враца и Монтана.
„Ще наблегнем изобщо на пътуванията в Северозападна България, Централна, Северна България и ще стигнем чак до Троян, Дряново и Габрово. Ще обиколим всичко и оттам нататък вече ще починем около две седмици, след което започва същинското лятно турне, а то ще бъде доста голямо и тежко – с два концерта във Варна, един след друг на 23 24 юли, огромен концерт в Бургас и още десетки до края на годината“ – сподели Маринов.

Той е щастлив, че публиката харесва новите му песни.
„Казват ми, че съм докоснал душите им, а за мен това е най-важното. Аз за тях пея“, споделя изпълнителят.
Източник: Марица
Веселин Маринов къта несметно богатство, по всяка вероятност е най-богатият изпълнител в естрадната гилдияНизвергнатият придворен певец на Цветан Цветанов – Веселин Маринов спокойно може да бъде смятан за н…Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!