Аня Пенчева излезе на сцената с внучето си: Синът на Петя Дикова – Александър, се изяви в Народния театър СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аня Пенчева показа за пръв път новороденото си внуче Александър, излизайки с него на сцената след премиерата на спектакъла „Актрисата“ в петък вечер в Народния театър, видя репортер на Lupa.bg. След края на постановката Аня бързо се скри зад кулисите и след секунди отново се върна на сцената усмихната, щастлива и много развълнувана, държейки на ръце момченцето, което е едва на 47 дни.
Синът на дъщерята на актрисата Петя Дикова се роди на 22 април. Александър е плод на любовта на журналистката и на нейния приятел поета Илиян Любомиров. Момченцето бе кръстено на бащата на Петя – Сашо Диков.
Връща ли се Петя Дикова в bTV: Младата майка на над 4-килограмовото бебе-юнак разказа за намеренията сиДъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, стана майка за пъви път. На 22 април тв водещата роди с…Apr 29 2019vijti.com

Звездното бебе за пръв път дефилира пред обществото на 7 юни вечерта по време на премиерата на баба си в Народния театър, където в спектакъла „Актрисата“ тя си партнира със Стефан Данаилов. Постановката беляза и завръщането на Ламбо на сцената след 5-годишно отсъствие.
Въпреки че залата бе препълнена и всички шумно ръкопляскаха, а цялата сцена бе осветена от силни прожектори, внукът на Аня Пенчева се държа мъжки и изобщо не се разплака, въпреки че за момент се превърна в звездата на вечерта и измести вниманието от Стефан Данаилов и баба си Аня към себе си.
Актрисата така щастливо се носеше по сцената с малкия Александър на ръце и на няколко пъти го вдигна високо във въздуха, за да покаже, че е горда мъжка баба. Макар Сашко да се роди над 4 кг на сцената и в прегръдките на баба си той изглеждаше доста мъничък.

Стефан Данаилов се радва на малкия Александър

Александър е първият кръвен внук на Аня Пенчева. Тя има внук Ивайло от доведената си дъщеря Карина Караньотова – щерка на мъжа й Ивайло Караньотов.
Неостаряващият секссимвол понечи да даде внучето си на истинския герой на вечерта – Ламбо, но той не посмя да го вземе в треперещите си ръце, за да не го изпусне.
Другите основни партньори на Аня Пенчева на сцената – Кирил Ефремов и Ненчо Илчев с радост галеха момченцето и искрено му се радваха. Така под бурните аплодисменти в чест на баба си и на нейния близък приятел и колега Стефан Данаилов новороденият Александър Илиянов Любомиров показа, че подобно на знаменитите си роднини е напълно готов за светския живот и изобщо не се смущава от светлините на прожекторите и от светската суета.

Аня Пенчева вдига високо във въздуха първото си внуче

Кирил Ефремов пощипва по крачето звездното бебе
Източник: lupa.bg
Мъжът на бременната Петя Дикова направи голяма грешка, за която ще съжалява многоМъжът на бременната Петя Дикова бил кръшкал с колежка, която не може да стъпи на малкия пръст на офи…Apr 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!