Депресия застигна Герасим Георгиев-Геро, спирането на „Господари на ефира” напълно обърка живота му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Герасим Георгиев-Геро е изпаднал в тежка депресия след спирането на „Господари на ефира” по Нова тв, където се изявяваше като водещ, разкриха негови близки.
Колоритният актьор не можел да се примири, че така се лишава от солиден хонорар, с който попълвал тънкия си откъм театрални приходи бюджет. Освен това срещал трудности да изплаща месечната вноска за лъскавия си джип „Пежо“ 3008 , с който се сдоби неотдавна и чиято базова цена започва от 45 хиляди лева.
Радост за феновете: Шоуто „Господари на ефира“ слиза от телевизионен ефир, но изгрява другадеШоуто „Господари на ефира“ няма да се завърне на екран. Това съобщиха на своя сайт от предаването. Д…May 28 2019vijti.com

Тогава в театралните среди се заговори, че инспектор Пламенов от „Полицаите от края на града” е постабилизирал финансовото си положение тъкмо благодарение на тлъстите хонорари от полицейската комедия и като водещ на „Господари на ефира“.
След спирането на тв шоуто Геро трябвало да се раздели и с плановете си да си закупи нов дом в някой ВИП комплекс, тъй като семейството му продължава да обитава апартамент в кооперация на повече от 30 години. Ще почакам, докато се появи някоя нова халтура, и тогава ще мисля за ново жилище, обяснявал пред приятели едрогабаритният комик.

В резултат на налегналите го финансови грижи Геро започнал да потушава стреса по най-лесния и вреден начин – като поглъщал все по-големи количества храна, в резултат на което заковал кантара на опасните здравето 150 кила. В това се увериха и фотографите на „Ретро”, които преди дни засякоха актьора, облечен в раздърпан анцуг, да се суети около лъскавото си возило.
Междувременно стана ясно, че шоуто „Господари на ефира“ няма да се завърне на екран, а ще продължи да се излъчва в интернет.
Както е известно, през последните месеци се водеха преговори с няколко телевизии за излъчването му, които в крайна сметка са завършили без резултат.

Ето какво съобщиха от „Господари на ефира“ по този повод:
Скъпи приятели, както знаете вече няколко месеца „Господари на ефира“ липсва от българския ефир.
Преговорите с телевизиите за бъдещето на предаването, което през своята 16 годишна история се превърна в институция, в крайна сметка приключиха без резултат.
Оказа се, че за съжаление, визиите ни за бъдещото развитие на „Господари на ефира“ се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение. Ние от „Господарите“ смятаме, че съдържанието е важно, ценностите, които защитава предаването са важни и те останаха неизменни през дългата ни история, въпреки че са неудобни както за всякакви мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, така и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си положение. Причината за доверието и обичта на зрителите са именно тези ценности, тази философия, на които нямаме право да изменим.

Продуцентите и екипът на „Господари на ефира” обявяват своето намерение да продължат и развиват явлението, което създадохме заедно през тези 16 години, но вече в онлайн среда. Смятаме, че бъдещето е в Интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас – свобода на словото.
Вече разработваме нова платформа, с много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и разбира се ударни разследвания и репортажи, която ще видите през есента, а нашите водещи започват усилени тренировки и репетиции за да се превърнат в истински „Господари на уеба”.
Източник: Ретро
Репортерът Димитър Върбанов довърши „Господари на ефира“Напук на всички очаквания той отново е в търсене на правдата Скандалният репортер от предаването „Го…May 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!