Репортерът Димитър Върбанов довърши „Господари на ефира“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Напук на всички очаквания той отново е в търсене на правдата
Скандалният репортер от предаването „Господари на ефира“ – Димитър Върбанов, довърши окончателно предаването.
За никого не е тайна, че след скандала около лъжливия репортаж на Димитър Върбанов,
последваха доста тежки дни за предаването „Господари на ефира“.
Малко след случката, то бе свалено от екран
и до ден днешен не може да си намери пристан.
Слави Трифонов успя да натрие носа на ХалваджиянСрив в рейтинга на „Господарите на ефира“ е върнал Васил Василев-Зуека като водещ в предаването заед…Nov 9 2018vijti.com

Напук на всички очаквания обаче Димитър Върбанов отново репортерства. Той има авторско предаване, което се излъчва в интернет.
Самият той заявява:
„Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки. Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа.
И продължавам от там, докъдето спрях!”.

Темите, които засяга в новата си рубрика, не са само от регионално, а и от национално значение. Той осветява проблеми, свързани с различни институции. Освен това се ангажира и с инициативи в подкрепа на хора в затруднено положение.
Не е изключено в скоро време някоя от местните кабеларки да му предложи ефир, пише Блиц.
Припомняме, че предаването „Господари на ефира“ отстрани репортера си Димитър Върбанов. Причината за това беше изненадващ обрат в разследването за нанесени леки телесни повреди на мъжа във връзка с негово разследване. След като изтече видеозапис от охранителните камери на склада, съхраняващ храни с изтекъл срок на годност, прокуратурата се отказа да иска постоянния арест на двамата задържани.

Веднага след това предаването „Господари на ефира“ се отърва от компроментирания репортер, въпреки, че това повдигна много въпроси сред зрителите. За скандала вече отдавна не се говори, а самият репортер беше останал известно време без работа.
Източник: razkritia.com
Някой го отнесе жестоко в „Като две капки вода“ заради гафа, изстрелял Тита до победатаЗрелищен скандал е избухнал зад кулисите на „Като две капки вода“ заради грандиозния гаф, с който тр…Mar 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!