Халваджиян се изповяда за сина си: Добрите хора са на изчезване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маги Халваджиян винаги се е славел като човек, който не цепи басма никому, още повече пък, когато казаното от него касае родината му, работното му място и проекти или близките до сърцето му хора. За последното продуцентът е особено емоционален.
В скорошен пост в социалните мрежи става ясно не само колко привързан е Маги Халваджиян към сина си Бебо, но и какви паралели предизвиква тази връзка със собствения му досегашен живот.
Един от най-успешните родни продуценти направо просълзи стотиците си последователи във виртуалното пространство с емоционалните признания, които прави публично. Поводът за тях е рождения ден на неговото пораснало момче Бебо.
Рачков и Халваджиян прецакват Слави Трифонов: Шоуменът вече съжалявал, че е взел прибързано решениеСтрашна дилема отново тресе Слави Трифонов, след като обяви край на приключението си в bTV и край на…May 18 2019vijti.com

„Обичам умните! Обичам талантливите! Обичам работливите! Обичам търсещите! Обичам свободните! Но съм истински влюбен в добрите! Добрите хора са на изчезване, и колкото по-малко остават или се раждат, толкова повече се влюбвам в тях! Те са безценни за света точно толкова, колкото е безценна и истинската любов!“, пише Маги и продължава разтърсващото си слово така:
„На всеки рожден ден баща ми винаги ми пожелаваше да съм здрав, умен и добър! Това пожелавам винаги и аз на синът ми! Той е представител на тази вече рядка и отиваща си порода! Породата на милите, възпитаните и добрите хора! Само любовта и добрите хора ще спасят обреченият ни свят! Искрено вярвам в това!

Честит рожден ден, Бебо!
Честит рожден ден, добър Човеко!:)))“
Разбира се, очаквано под сърцатия пост на най-известния арменец в родната телевизия, стотици отправят пожеланията си към сина му Бебо, който преди пет години стана баща на прекрасно момченце, пише show.blitz.bg.
Междувременно, стана ясно, че Маги Халваджиян поема щафетата от Слави Трифонов за ново вечерно токшоу. След като Дългия обяви намерението си да се оттегли, желаещи да го заместят се появиха много, научи HotArena.

Шоуменът дори си прави шеги по темата с Халваджиян, като в понеделник дори направи скеч, в който арменския продуцент се шегува, че ще си донесе собствен асансьор, когато дойде в неговото студио.
Между шегите на екран, истината е, че се готви подобен трансфер, а Слави разбрал за него още преди преговорите да приключат. Това е и една от причините Дългия да реши да се оттегли.
Той не искал договорът му да бъде прекратен заради друго шоу и предпочел да напусне първи. Още повече, че знаел, че преговорите за ново шоу се водят още преди да вземе решение да сложи край на телевизионната си кариера, пише „България днес“.

Халваджиян от своя страна отдавна имал намерение да направи вечерно предаване, но не планирал да претендира за същия часови пояс. Той неведнъж е казвал, че именно късния час на „Господари на ефира” е довел до краха на предаването и провалянето на преговорите с Нова телевизия.
Източник: Марица
Маги Халваджиян изигра Дългия, Рачков сяда в стола на СлавиПродуцентът Магърдич Халваджиян е на път да финтира един от най-големите си конкуренти в тв бранша С…May 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!