Алекс Петканова бързо възвърна форма, захвана се за работа и изкарва луди пари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алекс Петканова вади парите вкъщи, прибира по 60 бона на месец!
Алекс Петканова се втурна да изкарва пари. Младата майка роди в края на януари тази година, но вече е на модния подиум. Още след изписването й от болницата тя заля мрежата с рекламни фотоси.
Половинката на Лудия репортер Даниел Петканов е известен модел не само в България, но и на Балканския полуостров.
Красавицата бързо си върна формата, след като роди сина си Гавраил. И реши повече да не стои далеч от камерите. Освен това разходите за бебето са големи, затова тя реши да работи. И вече има няколко проекта, по които се труди.
Най-известното бебе в България е истински джентълмен – с мъжка жилетка и папийонкаСинът на Дани Петканов и хубавата Алекс стана най-известното бебе в България! Най-известното бебе в …Feb 5 2019vijti.com

Предаването на Милен Цветков вече е в историята, а Дани Петканов оттогава разчита единствено на доходи от рекламната си агенция, като съдружници са му д-р Наум Шопов и неговата приятелка Теа Минкова.
“Така ще печели повече, като жена му го урежда и за реклами”, коментират запознати.
Не е тайна обаче, че Алекс Петканова вкарва солидни пачки в семейния бюджет.
Според мнозина красавицата била като машина за пари. Само за да рекламира някакъв продукт в социалната мрежя тя искала по хилядарка за една снимка.

Всеки ден Петканова рекламирала по два продукта, което правело по два бона на ден. И на месец тя си докарвала по 60 хиляди лева. Тази сума съпругът й едва ли ще успее да изкара и за година.
Половинката на Даниел Петканов си знаела цената и не се давала за жълти стотинки.
Въпреки цената желаещи да наемат хубавицата за проектите си не липсвали и графикът й бил препълнен за месеци напред.
Припомняме, че Алекс роди на 30 януари, като още след изписването й от болницата заля мрежата с рекламни фотоси, като превърна наследника си в най-сниманото бебе у нас.
Източник: Разкрития.ком
Даниел Петканов и Александра с първо интервю след раждането на Габриел: Щастливите мама и тати разказаха доста любопитни нещаДаниел Петканов и Александра разкриха защо са направили Инстаграм на сина си Даниел Петканов и Алекс…Mar 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!