Аз съм такава, каквато съм: Да обичаш недостатъците ми означава да обичаш самата мен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Аз съм несъвършена, неидеална, цялата съм в душевни и емоционални белези.
Аз съм такава, каквато съм. И ми е комфортно така, аз съм щастлива. Може да не съм с идеална фигура, да не съм с иделни черти на лицето, разрошена прическа в 90 % от времето — имам много недостатъци, но моите недостатъци ме правят уникална.
Трябва да обичаш моите недостатъци, защото те са част от мен.
Моите недостатъци си имат история. Огромният белег на гърба ми е напомняне, че съм боец, че съм имала късмета да оцелея. Травмите на краката ми са напомняне, че съм падала, че животът ме е събарял.
Постоянно я сънувам: Жената, която ме обичаше, а аз сам се отказах от нея и я изгубихПрибрах се премръзнал и побеснял. Изтървах последния автобус, нямах пари за такси и се наложи да вър…May 31 2019vijti.com

Стриите върху корема ми са напомняне, че съм износила живот, че вътре в мен е живяло мъничко човече. Животът е оставил белези върху тялото ми, но тези белези са напомняне за всички битки, които съм преживяла.
Длъжен си да обичаш недостатъците ми, защото те ме правят жената, която съм.
Истината е, че с възрастта ще имам повече недостатъци. Но това е част от живота и аз планирам да го живея пълноценно, вместо да се тревожа за недостатъците си. Доволна съм от себе си, защото се научих да ги приемам. Доволна съм от това, което съм, обичам тази жжена и се надявам, че ти също ще можеш да я обичаш.

Трябва да обичаш недостатъците ми, дори когато не е лесно с мен.
В трудните дни, тогава, когато с мен е тежко. Не искам да крия от теб своите недостатъци – надявам се, че ще бъдеш до мен дори когато греша, когато започвам ненужен спор. Искам да намеря убежище в твоите ръце и зная, че въпреки всичко, все още съм красива в твоите очи.
Трябва да обичаш недостатъците ми или да ме оставиш.
Не мога да бъда с някой, който не може да вижда красотата ми през моите недостатъци. Не мога да бъда с някой, който не може да ме приеме такава, каквато съм. Не мога да бъда с някой, който не може да ме обича въпреки недостатъците ми. Не мога да бъда с някой, който не обича хубавото и лошото. Моите недостатъци са част от мен. Ако ти не можеш да ги обичаш, просто ме остави.

Трябва да обичаш недостатъците ми, не защото мислиш, че съм идеална, не защото си заслепен, не защото не можеш да ги видиш. Но защото ги знаеш и приемаш.
Искам да обичаш недостатъците ми. Искам да видиш, че въпреки тях, мога да ти дам много прекрасни неща. искам да гледаш по-дълбоко. Искам да видиш моето сърце. Искам да видиш дълбините на душата ми. Искам да видиш доброто в моите очи. Искам да видиш щастието в моята усмивка.
Аз не съм съвършен човек, но мога да ти дам много любов. И ако ти обичаш моите недостатъчи, аз ще обичам всички твои.
Източник: webmiastoto
Съгрешила съпруга: Животът ми върна тъпкано злото, което самата причиних на друга женаАко не бях почувствала на свой гръб болката, която причиних на друга жена, никога не бих си дала сме…May 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!