Излезе наяве таен запис за пророчество на Баба Ванга

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Предсказание, че ще избухне Трета световна война на пророчицата Ванга няма. Непоказван досега запис разкрива на бял свят точно думите ѝ. В лентата на сценариста Стоян Петров се чуват ясно думите на Вангелия, че ще има мир.
Години наред най-вече руски и турски медии няколко пъти разпространяват митично предсказание на пророчицата, че ще избухне война.
„Третата световна война ке почне от Сирия.“ Точно тези думи излязоха преди две години и в няколко английски издания, разказвайки кога как Ванга прави предсказанията си. „Ванга никога не е казвала, че ще има Трета световна война или че Рим ще стане столица на халифата.“ Това потвърди и писателката Жени Костадинова, автор на пет книги за Ванга.
Нешка Робева се сети за стар разговор с баба Ванга и припомни нейно забравено пророчествоНешка Робева си спомни за стар разговор с баба Ванга! Голямата Нешка Робева се върна на село след те…Mar 14 2019vijti.com

„Тя никога не е прогнозирала по години. Тези нейни „пророчества“, започващи от 2000 г. и стигащи до 5000 г., тръгнат от сайта на РИА „Новости“ преди 6-7 години. Наскоро един турски блог си ги доизмисли и подмени, а в ерата на интернет всеки говори всякакви небивалици. Хората да бъдат внимателни, като четат такива „новини“. Ванга е удобна чрез нея да се внушават всевъзможни послания“, казва още Жени Костадинова.
Макар да опровергава пророчеството за Трета световна война, новият филм „Човек и феномен“ разказва и за други нейни предсказания.
Филмът ясно показва, че Ванга говори за Париж и катедралата Нотр Дам, но не и за изпепеляващ пожар.

Нотр Дам за нея обаче е сакрално място, може би най-важното на света. Цял живот е искала да отиде там, но Държавна сигурност не я пуска да излезе от България. Пред художника Любен Диманов пророчицата разказва как в предишния си живот е била дъщеря на фараонка и как духът на майка ѝ от този живот я вика в Париж, за да се срещнат, пише „България Днес“.
Режисьорът на филма Стоян Петров е горд, че е снимал и е получил автентични записи от нейни близки хора в Петрич. Вдъхновител на филма пък се оказва известният руски политик и шахматист Кирсан Илюмжинов, който навремето се среща с Ванга в Рупите и получава ценни напътствия от нея.

Това е вече вторият филм, който излиза тази година за Ванга, а се снимат в момента още няколко, както руски сериал, така и български филм. Според фондация „Ванга“ големият брой ленти за нея изкривяват личността ѝ. Така например в началото на годината руска продукция я обяви за милионерка, поставяйки въпроса къде са изчезнали нейните пари, в размер на 25 милиона долара по времето на комунизма.
Източник: Марица
Заръките за щастие според Баба Ванга: Не оставяйте това на масата, за да не изплашите щастиетоСъвети за успех: Моля, обърнете внимание, че заръките на Ванга помагат само на добрите хора. Тя приз…Apr 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!