Гала изпъди дъщеря си от вкъщи след семеен скандал

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гала постави сериозен ултиматум на единствената си дъщеря
Луд скандал разтърси семейството на Гала. Тв водещата се скара с единствената си дъщеря.
От доста време известната телевизионерка е в обтегнати отношения с наследницата си. Масло в огъня налива и близостта на Мари със сина на бившата колежка на майка й – Джуджи. Щерката на Гала и Константин се познават от деца. Но в тийнейджърските години между тях прехвърчаха първите искри и от няколко години двамата имат интимна връзка. Мари и Коцето са неразделни. Заради него наследницата на Гала дори се отказа от мечтата си да следва в чужбина и остана в България.
Силвена Роу издържа мъжа си от 14 години: Избягала от България заради англичанина МалкълмШармантната Силвена Роу, която е кошмарът на участниците в тазгодишното издание на кулинарното риали…Apr 11 2019vijti.com

Константин не се отделя за миг от Мари. По цял ден двамата са в дома на Гала.
Но от постоянната навалица в апартамента на Гала започнала да страда връзката й със Стефан.
Жилището на тв водещата се оказа прекалено тясно за всичките си обитатели – Мари, Стефан, неговата дъщеря от първия му брак, Константин, майката на Гала и котката.
Тв водещата поставила ултиматум на щерка си да изнесе от дома й заедно с приятеля си, ако желае да живее под един покрив с него. След скандала Мари напуснала жилището на майка си. От седмица тя и Константин са новодомци.

Не е ясно само кой плаща наема на наетото жилище. Не е изключено Гала да помага финансово на щерка си. Публична тайна е, че тя е една от най-скъпоплатените водещи в родния ефир, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.
От друга страна, таткото на Мари е крупен бизнесмен. А и Константин също е потомък на богаташи, предават от Ретро.
Всъщност, няма нищо лошо в това дъщерята на Гала да изпробва своите умения да се справя сама и да живее самостоятелно, още повече, че вече има и сериозен мъж до себе си.
Източник: Марица
Доведената дъщеря на Гала заработва като водеща на шоупрограмиДоведената дъщеря на Гала няма късмета на сестра си Мари да я бутат напред и нагоре и всичко да й се…Apr 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!