Най-ефективната рецепта срещу бронхит: Достъпно лечебно средство, което прави лекарствата излишни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бронхитът е сериозен проблем
Много хора в България, които обичат сами да си приготвят зимнината, свързват аромата на хряна с традиционните туршии. Но освен като подправка, хрянът може да се ползва и като лечебно средство, тъй като притежава невероятни качества.
Уникалният корен е много богат на витамин С, синапено масло, калий и други ценни вещества, полезни за здравето.
След като се настърже, хрянът може да влезе в употреба при различни инфекции, свързани с пикочните пътища и бъбреците.
Ефикасно лекарство е и срещу бронхит.
Тази билка има огромна мощ, само трябва да знаете как да я използватеЖивовлякът, известен с богатите си антибактериални и антисептични свойства, на Изток е популярен лек…May 16 2019vijti.com

За да излекувате бронхит, кипнете 1 суп.л. прясно настърган корен с 5 суп. л. вода. Махнете от огъня и изчакайте няколко минути, за да може течността да се охлади. Прибавете 5 ч.л. мед. Приемайте от тази смес по 5 ч.л. всеки ден докато проблемът се отстрани.
Важно!
Бъдете внимателни с хряна! Настъргания корен дръжте далеч от очите си, тъй като може да причини парене пише prekrasna.bg.
Много са рецептите, които може да се намерят за приложението на корените на богатия на целебни вещества хрян. За чудесата, които стават с организма по време на прилагането на съвсем лесни и краткотрайни процедури с тази ценна билка, ни разказа също от първо лице препатилият Димитър Момчилов от Генерал Тошево. Той се похвали, че макар и днес да е на 77 години, се чувства като младо момче.

И това, по думите му, се дължи на късмета, че е успял да открие начин за лечение на не едно и две сериозни заболявания с помощта на корените на лютивото растение.
Една сутрин преди около десетина години, докато си шета нещо по двора, внезапно дядо Митко усеща режеща болка в лявото си рамо. Дни наред тя ту се появява, ту изчезва, но с течение на времето става все по-остра. Лекарите му обясняват, че най-вероятно е стоял на течение и неприятните усещания постепенно ще отминат.

Но след дълги месеци на неутихващи страдания се стига до там, че възрастният мъж не може дори да се облече без да получи болезнен спазъм дори при най-малкото движение на ръката си. Натриването с всички възможни мазила, продавани в аптеките, така и не успява да облекчи болките му.
Един ден обаче негов стар познат му казва една рецепта и Димитър решава да я изпробва.
Взима корен от хрян и го настъргва на ситно. После прави с него компрес, разстилайки го върху хавлия или найлон, който поставя върху болното място за 10-15 минути. И така всеки ден. След 10 процедури болките на добруджанеца изчезват напълно.
Източник: lekuvai.bg
Хора от цяла България се редят на опашки за мехлемът на пенсионера бай Иван от ХисаряЧудотворно лекарство привлича българи от всички краища на страната към Хисаря. Става дума за илач, п…May 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!