Васил Найденов се сдоби със супер луксозно жилище

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Васил Найденов действа с размах и организира свой апартаментгейт, на фона на скандалите с правителствените имоти. Култовият певец е закупил и втория апартамент на етажа, на който живее на столичния булевард „Витоша” и
вече се шири в луксозен пентхаус в центъра на града.
Все пак Найденов нито е министър, нито дори шеф на комисия, така че никой не го разследва как се е сдобил с луксозното жилище. Освен това музикантът вероятно е придобил имота на пазарна цена, а не в резултат на тарикатски схеми от приятели.
Понеже от години настоящият апартамент на Найденов му е тесен, той хвърли поглед и към съседния имот на етажа.
Комшийката на Васил Найденов изпрати в дома му полицаи, естрадната легенда заставен да дава обясненияВасил Найденов станал абонат на полицията заради своя недоволна съседка. Комшийката на Кеца била нес…Jan 17 2019vijti.com

Музикантът неведнъж е споделял, че сценичният му гардероб е огромен и по тази причина му се налага да си потърси спешно допълнително място за съхранението му, пише вестник „България днес”.
Не може цял един живот да се побере в един апартамент, бил той и на „Витошка”. Трябва да са поне минимум два!
Щастливият новодомец преди дни бе забелязан в новото жилище, където очевидно правеше някои подобрения на имота. Найденов садеше цветя по саксиите, та балкона, а градинарството отдавна му е хоби.
Музикантът неведнъж е бил заснеман докато трепери над любимите си саксии с цветя и ги обгрижва.

Той се грижи за тях, полива ги, плеви ги, а сега ги и тори, за да може през лятото да цъфтят като луди.
Това не е единственият проект на Кеца, на който тепърва му предстои ремонт на новото жилище. Мнозина отсега съчувстват на съседите, които вероятно ще трябва да изтърпят шума от мащабните разширения.
Наскоро се разбра, че Васил Найденов е станал абонат на полицията заради своя недоволна съседка.
Комшийката на Кеца била несъгласна с ремонта, който певецът правел.
Понеже двамата не могли да се разберат и да стигнат до консенсус на четири очи, разгневената дама решила да действа радикално и напускала жалби срещу Васил, където се сетила.

Наклепала го първо пред районния кмет, общинския съвет, обиколила всички възможни институции и накрая го заставила да дава обяснения и пред полицията.
Източник: kliuki.bg
Най-успелият български поп изпълнител Васил Найденов изля душата си и разкри най-голямата си болкаВаско Кеца мечтае да си осинови дете „Искам да осиновя дете, да имам наследник. Не усетих кога остар…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!