Софи Маринова показа жилището си, феновете й изобщо не очакваха да видят подобно нещо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Софи Маринова се завърна от турнето си в Америка с една чанта пари. Певицата била толкова доволна от изкараната сума, че решила да си даде кратка почивка и временно да не поема участия на родна земя.
В САЩ певицата пътува заедно със сина си Лоренцо, но без своя съпруг Гринго, на който не му отпуснали виза заради проблемите със съда отпреди година, когато бе обвинен в рекетиране на айтоски бизнесмени.
Ромският славей нямала търпение да кацне в България и да види любимия си мъж, както и своите родители. Още същата вечер цялата рода се събрали в дома й в Етрополе. За добре дошла майка й сготвила агне.
Софи Маринова изненада всички с тази снимка: Сестрата на Бойко дундурка бебето ЛоренцоУважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато ражда сина си Лоренцо…Apr 22 2019vijti.com

Софи никога не е парадирала с пари и за разлика от колежките си живее доста обикновено.
За първи път певицата пуска снимки от дома си в Етрополе. Гледката шокира нейните почитатели, които до този момент са си мислили, че живее в лукс и разкош.
От снимките си личи, че жилището на Софка по нищо не се различава от това на нормалните българи. Приборите пък са далеч от скъпите порцелани, които в последно време са завладели човечеството и пръскат луди пари за чинии и вилици.
Явно Софи Маринова не робува на тази мода, както и не държи на лъскавия интериор.

Нещо повече, Софи и родата й нямат притеснения да се покажат с домашни дрехи и как пият бира от бутилката. Точно заради тази непринуденост хората я обичат и дори най-голямата й издънка е посрещната с усмивка, а не с укор.
Много от колежите й обаче се възмущават на начина й на живот. „Тя е Софи Маринова, изкарва много пари, пък няма собствено жилище в София и живеят като „в дядовата ръкавичка“ в Етрополе. Не й отива да пие бира от шишето, тя е звезда“, съскат випаджийките от жанра.


Източник: Марица
Кралицата на попфолка Ивана разказа за абитуриентския си бал, избрала лошо момче за кавалерКралицата на попфолка Ивана няма как да забрави абитуриентската си вечер. Всяка година през май пее …May 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!