Ванката се оказа по-търсен от „Ку-ку бенд“, затрупаха го с предложения за работа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кой е най-търсеният кадър от екипа на Слави Трифонов? Не, не е остроумният сценарист Иво Сиромахов.
Нито талантливият актьор Краси Радков.
Не са най-известните музиканти в България – „Ку-ку бенд“! Оказа се, че след новината за падането на „Шоуто на Слави“ всички искат Ванката!
Реквизиторът е получил вече няколко неприлични предложения от различни предавания, а обещаваната заплата била дори по-висока от тази, с която Дългия го глезеше дълги години.
По информация на „Галерия“ Иван Атанасов получава около 2500 лева в „Шоуто на Слави“, където го играе момче за всичко.
Стана ясно защо Слави Трифонов продава жилището си в СофияСлави Трифонов разкри защо е решил да продаде столичния си дом Шоумена Слави Трифонов официално прод…May 20 2019vijti.com

Неслучайно Ванката се смята за един от най-богатите работници на Дългия.
Той успявал да спести над 1500 лева всеки месец, живеел скромно и подари липсата на семейство харчел малко.
Според източници от екипа на предаването Атанасов имал близо 300 000 лева на влог в банката и отдавна е можел да напусне шоуто. Ванката обаче е един от най-верните служители на Слави и именно това го прави толкова ценен кадър. „Няма задача, която да му възложиш, и да не бъде изпълнена. Приема всичко на живот или смърт. Шефът може да се гъбарка с него в шоуто, но винаги много го е уважавал“, разказват негови колеги.

През годините Ванката се превърна в повече от реквизитор за предаването. Слави често го включваше в скечовете заради комичния му външен вид и по детски недодялано поведение. В знак на благодарност за дългогодишната вярна служба Дългия дори му подари песен. Трифонов изцяло спонсорира парчето „Писна ни от овце“, което Ванката записа заедно с Краси Радков.
И ето че лансирането му през годините не е било излишно. Днес, когато „Шоуто на Слави“ върви към своя край и голяма част от екипа ще остане без работа, реквизиторът Иван Атанасов е най-спокоен за бъдещето си.
Може би много от вас са съгласни, че той напълно го е заслужил.
Източник: Хотарена
Слави Трифонов предложи на Ванката мечтана от всеки професия„Народът иска Ванката за актьор. Това е то”. С тези думи екипът от „Шоуто на Слави”, тръгна да моли …Jan 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!