Сляпата Руфинка проговори за мистиката и енергията на едно специално място

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Всички ме питат кой е убиецът в сериала. Не знам. Наистина.“ Това каза пред Нова телевизия актрисата Вяра Коларова, която влиза в ролята на сляпата Руфинка в сериала „Дяволското гърло”.
„Радвам се, че не съм толкова страшна, колкото изглеждам във филма – допълва Коларова.
– Лещите, които използвах, бяха много страшни. Два чифта бяха. Едните имаха по едни малки дупчици, през които гледах. Другите – нищо. И ме водиха като наистина сляпа. Вярвам, че хората градят интуицията си. Вярвам в това и така градя и кариерата си, всяка моя роля. Човек трябва да се дистанцира от егото си и да работи с тялото си. На сцената като играя ме интересува само обратната връзка с публиката. Тя ми е напълно достатъчна.
Сбъдна се третото пророчество за 2019 г. на ясновидеца Божидар КараджовСбъдна се третото пророчество за 2019 г. на ясновидеца Божидар Караджов. Официално Европейският съве…Mar 22 2019vijti.com

Иначе ми се играе всичко, което може да ми стане интересно – вещица, принц. Често ми се случва да играя мъж. Вероятно натурата ми е такава. Няма проблем дали да играя мъж, дете. Завършила съм кукли и това много ми помага. Важно да е интересно и да ме провокира”.
Вяра Коларова говори и за мистичността на България и специално на Родопите.
„Много обичам Родопите – казва тя. – Там имам свидни мои хора. Като ме поканиха за ролята в „Дяволското гърло”, си спомних как една моя съученичка ме заведе преди години при баба си и тя ми говори на местния диалект. Вярвам, че това място има енергийно поле. По принцип България има много силно енергийно поле. Убедена съм в това. А едно от тези места, със най-силно енергийно поле са Родопите.

Усещането е невероятно. Няма как да се обясни. Мистиката е навсякъде. Мистика може да се открие в едно насекомо, в мястото, което е едно цяло”.
Напълно сме съгласни с актрисата. Родопите не спират да вълнуват със своята магия много поколения наред. Те винаги ще си останат едно от най-специалните места в България, които могат да те заредят с положителна енергия, да ти вдъхнат нови сили и вяра в доброто.
Източник:  bradva.bg 
След лично допитване на Лили Иванова: Врачки огласиха пророчество, свързано с приматаВрачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 година, след като примата направила консултации …Mar 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!