Елена Йончева крие вълнуваща любовна авантюра с френски оператор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любовната биография на Елена Йончева е наситена със скандални връзки.
Заради публичността на връзката й със Сергей Станишев,
останалите й партньори не са имали шанса да бъдат огрени от светлините на прожекторите.
Под секрет обвинената в пране на пари депутатка от БСП ревниво пази авантюрата си с френския оператор Стефан.
Отношенията между тях се зараждат в промеждутъка между раздялата й със Сергей
и срещата й с настоящия й партньор Пламен.
Мъжът на Елена Йончева нощува с друга: Спипаха 11 години по-младия от нея архитект с красива брюнеткаМъжът на червената депутатка Елена Йончева – архитектът Пламен Тодоров, който страни от светлината н…Apr 18 2019vijti.com

Отношенията между Елена и французина се зараждат покрай работата.
В онзи момент тя била твърдо против личния й живот да бъде на показ,
но той пуснал тяхна обща снимка, за да засвидетелства топлите си чувства.
Потаен и загадъчен, за френския приятел на Елена се знае малко.
Когато Стефан разбрал, че журналистката прави поредица материали за родината си,
моментално поискал да види България и дошъл на гости при нея.

За него тогава тя казва многозначително: „Моят оператор-французинът Стефан, е влюбен във всичко българско”. На въпрос дали е влюбен в нея тя отговаря стратегически: „Да, той наистина е влюбен. Влюбен е в България“, но по-късно връзката им излиза наяве, благодарение на нейни колеги. Каква е причината да се разделят не е ясна, пише „Ретро“.
Припомняме, че обвиняемата депутатка е разследвана по отношение на офшорната фирма, на която е била управител и през която са минавали пари от КТБ и прокуратурата ѝ повдигна обвинение за пране на пари. Много скоро след това Йончева изведнъж започна да се движи с охрана и шофьор и спря да хвърчи из София зад волана на мощния си полувоенен джип, с който преди това се движеше неизменно и управляваше сама.
Обучени професионални охранители, които според запознати са бивши кадри на НСО, вече се грижат денонощно на смени за Елена Йончева и я пазят досущ като бос на някоя мутренска организация.

Когато излиза от дома си, паркират служебната кола на БСП до самата порта на луксозния палат, правят ѝ заслон от две страни и за секунди я вкарват на задната седалка на автомобила.
Гардовете са оборудвани със слушалки и радиостанции. Дали депутатката се страхува от някого след повдигане на обвиненията за пране на пари, или пък лидерката ѝ Корнелия Нинова я пази да не направи грешна крачка преди изборите и затова ѝ е сложила денонощни надзиратели в лицето на охранителите, не става ясно.
Източник: Хотарена
Мъжът на Елена Йончева – Пламен Тодоров ремонтирал Софийския университет за 1,5 млн. леваМъжът на Елена Йончева е участвал в подялбата на грандиозната сума от 1 милион и 500 хиляди лева, из…Mar 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!