Кубрат Пулев проговори след наказанието и разказа интересни неща за изслушването

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кубрат Пулев разкри истината след скандала с Джени Суши!
Звездата на родния бокс Кубрат Пулев беше наказан със спиране на състезателни права за шест месеца в щата Калифорния заради прословутата целувка с американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, след победата му над Богдан Дину на 23 март.
Кобрата беше и глобен, а до 22 юли трябва да премине програма за превенция на сексуалното насилие над жени.
Тогава той отново ще бъде изслушан от Атлетическата комисия на Калифорния. Която ще прецени дали той осъзнава действията си в онази вечер. Ако отговорът е положителен, наказанието на българския боксьор може да бъде намалено.
Комисията в Калифорния изслуша Кубрат Пулев и каза тежката си дума, но истинската битка тепърва предстоиЛицензът на боксьора е отнет за шест месеца, считано от датата на провинението – т.е. до 23-ти септе…May 15 2019vijti.com

Пулев коментира пред bTV как е минало изслушването му като посочи, че той и близките му са спестили доста подробности за държанието на Кралицата на голото суши във въпросната вечер. Кобрата посочи, че е бил изненадан от поведението на репортерката и добави, че тя не е отговаряла на основни въпроси на членовете на Комисията.
„Аз обясних надълго и нашироко какво се е случило. Обясних нещата такива, каквито бяха, обясних истината. Тя в някои моменти дори не отговаряше на въпросите, защото нейната адвокатка така й каза. Един човек, когато казва истината, защо да не отговори? А когато криеш и нещо завоaлираш, естествено не отговаряш“, посочи пред телевизията Кобрата.
„Аз се извиних, казах, че съжалявам. Нямам никакви лоши чувства, въпреки че ме атакуват. Не мога да повярвам как тя казваше неща, които не бяха точно така. Много хора в залата се смееха. Те бяха присъствали там, бяха свидетели.

Бяха в недоумение как може да говори такива неща. Хората казват това, което беше. Смятам, че доста от истината я спестиха, но, ако я бяха казали, целият свят щеше да се запознае с доста неща около нея“, заяви загадъчно Пулев.
Според боксьора ни на този етап няма индикации Джени Суши да използва решението на Комисията, за да заведе съдебен иск срещу него и да търси голямо парично обезщетение, пише dnes.bg.
„Не са предявявали никакви искове. Много хоро ме съветват аз да заведа иск срещу нея. Ще видим. Не смятам, че ще се стигне до по-нататъшни съдилища. Смятам, че те са интелигентни хора и видяха, че истината възтържествува и не може да я изопачаваш. Може би тя ще си остане с лайковете и с краткия интерес около нея“, смята Кобрата.
„Не е редно това, което направих. Естествено, не съм убил човек.

Реагирах емоционално и в бъдеще ще бъда още по-усъвършенстван и още по-добър. Искам да благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през цялото време и които изказваха истински и обективно мнението си и които бяха зад мен, без значение, че беше малко труден момент“, посочи в заключение Кубрат Пулев.
Българският боксьор получи и добри новини снощи, след като стана ясно, че комисията не одобри жалбата на румънеца Богдан Дину срещу победата на Кобрата в мача между двамата. Румънецът претендираше, че е получил неправомерен удар в тила, от който Кубрат е получил предимство и който е повлиял на крайния резултат.
Според комисията обаче ударите на Кобрата не попадат в хипотезата за умишлени нарушения и затова победата му остава, пише boxingscene.com.
Източник: Клюки.бг
Дали Джени Суши ще успее да измъкне пари от Кубрат Пулев не се знае, но с кариерата й на спортен журналист е свършеноСпортисти отказват интервю с нея Репортерката Джени Суши, която се прочу в цял свят, след като бе це…May 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!