Яна Маринова се показа без грим: Снимките на актрисата предизвикаха ожесточени спорове относно красотата й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Яна Маринова публикува няколко снимки в социалната мрежа „Фесйбук“, на които е без капка грип. Това предизвика ожесточена дискусия относно красотата на известната актриса или по-скоро липсата на такава.
Част от последователите на Яна я намират за изключително красива и приветстват това, че няма притеснения да се покаже без макиаж. Други пък категорично не могат да я възприемат без да е намацана и дори се появиха твърдения, че не е никаква красавица.
Ясно е, че всеки човек се преобразява с малко грим, особено направен от професионалист в областта. Яна обаче няма скрупули да се снима и показва без грим. В почивните си дни никога не се цапоти по лицето, остава го да си почине.
Яна Маринова разкри най-голямата драма в живота си: Имах сериозни проблеми с майка си, наскоро починаАктрисата, модел и каскадьор Яна Маринова за пръв път разкрива най-тежката тайна в живота си – тя ра…Oct 31 2018vijti.com

Актрисата е почти на 41 и за годините си изглежда повече от страхотно, категорични са нейните почитатели, които следят с голям интерес изявите и в киното, както и случващото се в социалната мрежа. Там Яна държи в течение своите последователи за живота си извън камерите и често публикува снимки от разходките си в планината, от вечерята вкъщи или сбирка с приятели, където позира съвсем гордо без пудра и спирала.
В последно време Яна Маринова се е отдала почти изцяло на руското кино, дори участвала в известен руски филм. За това се похвали и самата , а в лентата си партнира с най-добрия руски екшън актьор. „Чувствам се успешна”, сподели Маринова за преживяването си във филма. Любопитен момент е сравнението, което Яна направи между себе си и световноизвестната звезда Жан-Клод ван Дам – за това, че и двамата не са каратисти, а балетисти.

Актрисата разкри и че е изкарала 3-месечен курс по актьорско майсторство в САЩ – където с протекции я уредила приятелка. Имала нужда да се развива, за да бъде най-добрата. Недоброжелатели веднага побързаха да отбележат, че на актрисата явно не са й се давали пари за 2-годишно обучение в Америка, колкото по нейни думи продължава актьорското майсторство там, затова решила да ускори обучението си по втория начин.
Получи се известно объркване, щом актрисата добави, че в Щатите никой няма висше образование. „Изкарваш курс за 3 месеца и можеш да снимаш с Робърт де Ниро и Ал Пачино”, изцепи се Маринова, с което и затвърди съмненията, че явно умее добре да украсява ситуациите със свое участие.
Източник: show.blitz.bg
Софи Маринова изненада всички с тази снимка: Сестрата на Бойко дундурка бебето ЛоренцоУважаваната неонатоложка д-р Красимира Иванова била плътно до певицата, когато ражда сина си Лоренцо…Apr 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!