Хонорарът на Милко Калайджиев скочи до небето, фолк певеца прибира месечно луди пари

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заради участието на фолк певеца в шоуто „Като две капки вода“ хонорарът на Милко Калайджиев скочи до небето и той вече не отваря уста за по-малко от 6 000 лева на час.
За сравнение ай-оборотната певица на „Пайнер“ – Преслава, взима по 7 бона. Справка на „Галерия“ показва, че през януари Милко е пеел по задимените кръчми за много по-малко – едва 2500 лева.
Калайджиев е един от най-колоритните изпълнители в шоуто и истинско попадение на продуцента Магърдич Халваджиян. Зрителите го обожават и неговите превъплъщения предизвикват най-много положителни коментари.
Жената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива, върти няколко бизнеса наведнъжЖената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива. Маргарита не труди на няколко места – върти уют…Apr 28 2019vijti.com

В интерес на истината, от няколко години насам кариерата на фолк певеца вървеше към своя залез. Милко от години не бе излизал с хитове, подобни на „Къде си, батко“ и „За да те забравя“, с които спечели сърцата на феновете. Хонорарът му бе приравнен с певицата Гергана, която отдавна тъне в забвение.
Благодарение на „Капките“ Милко изживява своя апогей, а изявите му валят като из ведро. Проста сметка показва, че ако изпълнителят има по едно участие през ден, месечно изкарва близо 100 000 лева.
Тъй като продуцента прибира 70% от сумата, за Милко остават доста приличните 30 000 лева.

Говори се, че Милко се готви да покори музикалните класации с мегахит, в който ще се включат Папи Ханс и Тита. Идеята дошла в „Капките“, тъй като тримата певци били неразделни.
Наскоро стана ясно, че най-известният мустак в чалгата се радва на огромна къща, построил я със средства от еврофондовете.
Брюкселските пачки напълнили сметките на фолк ветерана, след като кандидатствал и спечелил по Програмата „Развитие на селските райони“. Експерти по европрограмите го посъветвали как да получи пари от Брюксел за свой имот в село Мезек.
Зapaди cpeднoвeĸoвнитe ĸpeпocти, двeтe тpaĸийcĸи гpoбници и xyбaвoтo винo peгиoнът e идeaлeн зa paзвитиe нa ceлcĸи тypизъм.

Taĸa Kaлaйджиeв ĸaндидaтcтвaл и бил oдoбpeн пo eвpoпpoeĸт. Ha мяcтoтo вдигнaл пaлaт, чиятo пocтpoйĸa e изцялo в битoв cтил.
Източник: hotarena.net
Милко Калайджиев вдигна палат с европариМилко Калайджиев се е облажил от еврофондовете. Брюкселските пари потекли към сметките на фолкветера…Apr 23 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!