Лили Иванова получи специален подарък от Путин за рождения си ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лили Иванова получи голям подарък за 80-годишнината си. Естрадната примадона стана на 80 години в сряда, 24 април, а дни преди това бе сюрпризирана с дар лично от президента на Русия Владимир Путин. Звездата е получила руски посребрен самовар, научи „Уикенд” от хора от най-близкото й обкръжение. Подаръкът пристигнал с дипломатическата поща от Русия до посолството. Уредът за правене на чай бил придружен с луксозна картичка с любимите бели цветя на певицата. Всичко било доставено до дома й лично от посланика на федерацията. Лили се познава лично с Владимир Путин, който при запознанството им й признал, че е слушал песните й като студент. Преди няколко години, в документален филм за естрадните звезди от соца, показан по руската телевизия, Лили се похвали, че президента й е изпратил гърне с любимия й пчелен мед.
Лили Иванова праща на съд Стефан ИлчевЛили Иванова и Стефан Илчев на нож, примата на българската естрада не дава да пее песните й Лили Ива…Apr 24 2019vijti.com

Като доказателство певицата дори показа празното бурканче и обясни, че вече не е пълно, защото го е излапала.
Както всяка година, дни преди рождения си ден, Лили Иванова изпадна в депресия. По традиция Вечната Амбър предпочита да го отбележи далеч от прожекторите и светската суета, усамотена в мансардата си на ул. „Оборище”. Това е единственият ден в годината, в който изпълнителката на „Ветрове” си позволява да наруши свирепата си диета. Лили си позволява парче торта в компанията на най-близките си хора. И макар че не празнувала с помпозни тържества, тя не отказвала подаръци. „Ден като ден, какво да му празнувам?”, обяснила нежеланието си да се шуми около най-личния й празник.

Тази година дори най-близките й хора се двоумяли колко точно години навършва певицата. Каква е истинската възраст на естрадната легенда е въпрос, който вълнува феновете й, откакто е на сцената в началото на 60-те години на миналия век.
Той вълнува почитателите й дори повече от истината за броя на мъжете й в живота й, браковете, разводите и изпетите й хитове. Според датата, вписана в личната й карта, Лили навършвала достолепните 80 години. Паметливи колеги на естрадната легенда обаче припомнят, че в зората на кариерата си тя е фалшифицирала с 2 години данните си, тъй като надвишавала допустимата възраст за международен музикален конкурс. Преди 3 г. Лили демонстрира чувството си за хумор, публикувайки бисквитена торта за рождения си ден със забучена отгоре въпросителна вместо свещичка.
Източник: Хотарена
Лили Иванова в навечерието на 80-годишния си юбилей: 3 пъти съм плакала в живота сиНе е за вярване, но на 24 април Лили Иванова ще отпразнува 80-ия си рожден ден. „Цяла година чакам р…Apr 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!