Анита Мейзер опря до скъпи пластични операции за да си смени лицето. Очевидци разказват странни неща за нашумялата миска

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За да е спокойна за своята анонимност, Анита Мезер се е подложила на пластична операция, за да прикрие всички черти на лицето си, узна HotArena.
Мезер, която е със запорирано имущество, тъй като според решението на Варненския апелативен съд трябва да изплати 100 000 лева кръвнина на близките на съпруга си Николай, е изръсила 5 хилядарки за ултрамодерни филъри, с които да промени визията си, писа „Уикенд“.
Очевидци потвърдиха, че с интервенцията Анита смъкнала поне десетина години от подпухналата си муцуна след престоя зад решетките. Процедурата е доста скъпа, тъй като не включва хиалуронова киселина, която обезобрази не една и две световни търсачки на вечната младост.
Любовницата на Трифон Иванов заграби всичките му имоти и остави дъщерите му без наследствоПоследната приятелка на покойния Трифон Иванов е успяла да заграби и продаде жилището му само 2 годи…Dec 6 2018vijti.com

Инвестицията в разкрасяването на порно убийцата е доста странна, тъй като след излизането си на свобода Мейзер постоянно се оплаква от незавидното си финансово положение. Частен съдия – изпълнител сложил ръка на иначе заможната вдовица, банковите й сметки в САЩ пък също са недостъпни заради дългогодишен спор за наследство с децата от първия брак на американския съпруг на Анита.
Мейзер твърдеше, че е издържана от 26-годишната си дъщеря Джули, която е доста оправно момиче, след като може да брои 5 000 за пластичната операция на майка си.
Скандалната миска беше осъдена на 4 години затвор, но през лятото бе освободена след 24 месеца престой в панделата.

Припомняме, че през август 2016 г. 40-годишният Николай се задуши със „свински опашки“ в луксозното жилище на Мейзер в Евксиноград край Варна, пише pik.bg. Според самата Анита в нощта срещу 13 август Димов решил да демонстрира силата си, като къса „свински опашки“ само с мускули. Казал на Мейзер да пристегне ръцете, краката и врата му с пластмасовите каишки.
Откакто я пуснаха от затвора в Сливен и се прибра в злокобния апартамент, Анита едва свързвала двата края, издават запознати. Тъй като Окръжният съд реши да плати 150 хил. лева кръвнина на майката на Николай, която беше предявила граждански иск за двойно по-голяма сума, сметкити й били запорирани.

С надеждата да се стабилизира финансово варненката обяви за продан или за отдаване под наем на другите си имоти в същата кооперация. Обаче заради фаталния инцидент в жълтата сграда нямало мераклии нито да се нанасят за постоянно, нито пък да пребивават в нея, та дори и временно.
Варненката, която допреди убийството си живееше като царица, се е видяла в чудо и се чудела как са свърже двата края. Стигнала дори до там да стои в апартамента си с няколко ката дрехи, само и само да не пуска печка, за да не хаби ток.
Мейзер си докарвала по някой лев и за прехраната, като продавала разни джундуджурии и някои от тоалетите си, които оставна не носи, в сайтовете от сорта на „Olx“, бившия „Продавалник“. Единствените й сигурни месечни доходи били 600-700 лева, които получавала от аренда.
Източник: ХотАрена
Неочакван обрат с подаръка на Слави Трифонов към омбудсмана, вижте развръзкатаОмбудсманът Мая Манолова, която остана без кола и шофьор от НСО и от вчера демонстративно започна да…Nov 6 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!