Беда сполетя Деси Банова, напълно съсипаха красивата съпруга на експрезидента Плевнелиев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Колежка окраде Деси Банова
Деси Банова остана без работа заради колежка. Шефовете на Нова тв са категорични, че няма смисъл да подновяват рубриката на бившата синоптичка. Малко преди да забременее тя заяви, че напуска прогнозата за времето, тъй като желае да се занимава с по-мащабни проекти.
Настоящата госпожа Плевнелиева започна да води собствена рубрика,
в която представяше историите на българи, реализирали се зад граница. Блондинката успя да запише едва няколко епизода и се оттегли заради бременността си.
Деси Банова доста свали гарда след катастрофата, прости се с нещо, което обичашеДжанките цъфтят, Плевнелиева – също! Деси Банова грее от радост в ново джипче след катастрофата на „…Mar 30 2019vijti.com

Но отсъствието й изигра лоша шега. Вероятно Деси Банова никога няма да се върне в ефир със същата рубрика. Причина за това е амбициозната Гена Трайкова. Бившата тв водеща и настоящ главен редактор окраде идеята на госпожа Плевнелиева. Трайкова вече има собствена рубрика в предаването „120 минути“. В нея тя разказва историите на българи, реализирали се в чужбина.
По всичко личи, че тя копира колежката си от Нова тв. И въпреки, че Деси Банова първа започна рубриката за българи в чужбина, тя ще остане без работа. Мениджърите на Нова тв нямат никакво намерение да рестартират проекта й. Те са на мнение, че всичко това е напълно излишно, при положение, че в ефира на бТВ вече има такава рубрика, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

За сметка на кариерата на Деси, семейният й живот процъфтява
„Щастлива съм, защото голямата ми дъщеря ми помага в грижите за бебето“, каза и бившата синоптичка в предаването „На кафе“. Тя коментира също и защо и двете ѝ деца носят името на Св. Йоан.
„Винаги съм харесвала името Йоан, както за момче, така и за момиче. Споделих го с Росен и с каката Йоана. При различни посещения във Франция и в Германия, се случи, така че влизайки в катедрала, виждах Св. Йоан. Най-интересното е, че на 1 октомври се чества Св. Йоан, когато се роди Йоан и сякаш има Божия намеса в избора на името“, заяви Деси Банова.
Източник: fakti.bg 
Край на спекулациите: Истината за отношенията между Деси Банова и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев и Деси Банова демонстрират близостта си без притеснения Росен Плевнелиев и Деси Бан…Mar 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!