Поканиха Алекс Сърчаджиева да замине за Америка с дъщеря си София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александра Сърчаджиева получила покана да замине за Америка с дъщеря си София.
Поканата дошла от наши сънародници, емигрирали отдавна в САЩ.
След като научили за трагедията, която сполетя актрисата, която загуби съпруга си Иван Ласкин, решили да й направят подарък. Семейството сметнало, че едно пътуване ще се отрази добре на Алекс.
Те били готови да поемат всички разходи по полетите и престоя й там.
Тъй като не намерили начин да се свържат лично с нея, изпратили поканата до Юлиян Константинов.
За първи път след смъртта на Ласкин: Алекс Сърчаджиева вече намира сили да се усмихваАлекс Сърчаджиева вече намира сили да се усмихва, пак се радва на живота! Алекс Сърчаджиева е на път…Mar 31 2019vijti.com

Оперният ас поел ангажимент лично да предаде плика на Алекс, като към писмото семейството прикрепило снимка и координати, за да може тя да се свърже с тях, ако има желание да им гостува, пише „Ретро“.
Алекс Сърчаджиева преживя много трудности през последните месеци и е съсипана след загубата на съпруга си. Пред медиите тя сподели:
„Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад и никой няма как да ми помогне.
С това ще трябва да се справя сама“, казва актрисата пред Нова тв. Александра признава, че се чувства като дете, загубило се в гората. „Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен“.

Тя споделя, че й е много трудно и като си е у дома навсякъде вижда Иван Ласкин.
„Всичко, което погледна в нас е той.
Сядам, забивам поглед в една точка и нищо не искам да правя. Една чиния не искам да помръдна“.
Сърчаджиева споделя също и че сега не работи както преди.
А за дъщеря си разказва, че много чете и знае, че всяко дете си избира само родителите и съдбата, за да премине през нещо, но също така вижда очите й колко са тъжни.

„Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка”, споделя Александра.
И въпреки, че напоследък започва да преодолява болката, може би наистина едно пътуване до Америка би й се отразило повече от добре.
Източник: Марица
Алекс Сърчаджиева вдигна на крака Сандански, грабна сърцата на хоратаАктрисата намери сили да продължи, изигра блестяща роля в спектакъл. Вдовицата на Иван Ласкин Алекс …Mar 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!