Родопска лечителка вдига Ламбо на крака за предстоящото завръщане в театъра

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стефан Данаилов е прибягнал до алтернативната медицина, за да се закрепи по случай голямото си завръщане в театъра, което ще се случи на 2 май. Тогава Ламбо ще се качи на сцената на Народния театър за премиерата на спектакъла „Актрисата“, в който си партнира с Аня Пенчева.
В последните две години актьорът е трудно подвижен и рядко напуска апартамента си.
Заради влошеното му здраве дори репетициите на премиерната постановка се провеждат в дома му. За да успее да събере сили да излезе пред публиката, Стефан се свързал с личната си лечителка Севинч Балакчъ, която преди години му помогнала да победи рака с билковите си илачи. Ясновидката от баташкото село Нова махала забърквала на Ламбо целебни отвари и му ги изпращала по куриер до София с точни инструкции как да ги приема.
Ламбо плаща по 5 бона месечно на безработния си син: Стефан Данаилов издържа Влади и погасява кредита муСтефан Данаилов ежемесечно превеждал на сина си Владимир по 5 хиляди лева издръжка. Макар наследникъ…Feb 25 2019vijti.com

Артистът разчитал, че билките на Севинч ще го подсилят, защото нищо друго не помагало.
„Тя е уникална – бивша учителка,
дядо ѝ е бил ходжа и е лекувал. Много ми въздейства, всеки ден пия билките.
За белия дроб преди ми даваше да варя подбел и орехи с черупките.
Да не говорим за куп други комбинации. Лекарите ми даваха 3-4 месеца, а аз преборих страшната болест“, похвали лечителката Стефан, визирайки времето, когато се бореше със злокачествения лимфом.

По негова препоръка и покойният му вече колега Венци Кисьов се свързал с прочутата Севинч,
но твърде късно, за да му помогне.
Иначе в лечението на Мастера се включвал и синът му Владимир Данаилов,
който се хвана да следва медицина в Америка.
Той му давал полезни съвети, препоръки и кураж по телефона.
Последната здравословна неволя, за която самият Ламбо сподели, е, че треморът на ръцете му преминал в паркинсон.

Според лекуващия го лекар – акад. Лъчезар Трайков, с новите модерни медикаменти имало надежда състоянието му да се подобри. Все пак му препоръчвал да не се натоварва и да лежи, а за да не се натъжава от самотата, всички негови студенти и близки приятели го посещавали вкъщи, но само при условие, че не са болнави.
Източник: ретро
Наследникът на големия Стефан Данаилов – Владимир Данаилов, се превърна в гордост за своите родителиТой отдавна се е превърнал в гордост за родителите си Мнозина не могат да повярват какво се случва с…Feb 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!