Давах безумни пари за обезболяващи, но най-накрая му хванах цаката: С това масло направо се родих

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Маслото от мащерка според изследванията дългосрочно влияе на менструални болки при жените.
Доказано е, че маслото всъщност не действа само в болкоуспокояващия момент,
но и в дългосрочен план засяга и решава и самата причина за възникване на болките. В проучването са участвали жени, които имат много болезнена менструация и са на различни години.
Те са били разделени в три групи, като на едните им е дадено хапче срещу болки, на втората група масло от мащерка, а докато на третата, само плацебо хапче.
Резултатите са хапчетата против болки само моментално намалчват болките, докато маслото от мащерка влияе на намаляването на болките и следващите пъти.
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

Мащерката е известна със своите антисептични и антиоксидантни съставки и въпреки многобройните витамини и минерали в нея, съдържа и тимол, който е доста мощен антисептик и антибиотик.
Как се прави маслен извлек
(мащерка в зехтин)
Представлява просто накисване на билките в масло,
но има две правила, които ще позволят да получите качествен екстракт:

Колкото повече се държат билките, толкова по-наситен става ароматът;
Маслото се ползва студено или загрято, но най-хубавият способ е да се загрее на слънце по естествен начин – за около час или два преди накисването;
Ползвайте качествен зехтин или слънчогледово олио, нерафинирано, студено пресовано.
Рецепта №1:
Вземете прясна или сушена мащ. Ако билката е прясна, напълнете буркана до 2/3 от обема. Ако е сушена – на ½ от обема. Допълнете с маслото и оставете на стайна темп. за месец или повече. Накрая премахнете билките и прелейте в чист съд.

Рецепта №2:
Напълнете половин буркан със стрита мащерка, но нека не е съвсем ситна. Отделно смесете зехтин с ябълков оцет (5 мл на вс. 200 мл мазнина) и залейте билката. Оставете на топло за 24 часа и преместете на място, където е темп. е стайна, но е слънчево. След месец прецедете през марля и прелейте в тъмно стъкло.
Доктор, който практикува алтернативна медицина: Човек може по прост начин да се излекува, като … засади болестта си в саксияОткрихме една много интересна статия във форум за алтернативната медицина. Това е първият път, когат…Mar 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!