Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава предизвикаха истинска еуфория в обикновено столично бистро

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Румен Радев и съпругата му Десислава са свалили критериите си и вече вечерят сред народа, пише Ретро.
Президентът и половинката му са заменили скъпарските ресторанти в „Бояна“, които посещават от началото на мандата на Радев, с квартална пицария в „Младост“.
Държавният глава и жена му се пренаситили на изисканите блюда, които традиционно консумирали за вечеря, и решили да разнообразят, появявайки се изненадващо в забутано столично бистро.
Инициативата била на Деси, а тактиката ѝ се оказала правилна, защото с влизането в пицарията персоналът и собствениците изпаднали в еуфория, понеже президентското семейство били първите им ВИП гости.
Нидал Алгафари отправи тежки упреци към президента на България Румен Радев и съпругата муПо повод нашумялата целувка със президента на Словения той заяви: „Нейните жестове са като на всяка …Mar 15 2019vijti.com

Естествено, всички работещи в заведението се изредили да се снимат с Радев и съпругата му, които нямало как да откажат на желаещите, въпреки че били в цивилни дрехи в спортен стил.
След бързата фотосесия двамата успели да си хапнат предоволно, а собствениците били на седмото небе, тъй като смятали, че гостуването им ще направи страхотна реклама на новоизлюпеното бистро. „Огромна чест и удоволствие за целия персонал на пицария „Ветрило“, ж.к. Младост 1, беше посещението на президента – г-н Румен Радев и неговата съпруга – Десислава Радева! Надяваме се да сме оправдали техните очаквания и скоро да ни посетят отново“, изфукаха се собствениците с публикация в социалните мрежи. „Ако искате, сега сложете в менюто и „Президентска салата“, злобно подмятат пък техни конкуренти.

Радев и първата дама не за пръв път слизат сред народа и си правят умилителни снимки с хората с цел самореклама. Миналата година двамата релаксираха в частния хотелски комплекс „Родопа“, намиращ се в сърцето на Родопите, община Баните.
Тогава Радев и Деси бяха поканени лично от съдържателя, който поел разноските по престоя им, че дори им организирал и атрактивна туристическа обиколка в района.
В Трявна президентското семейство пък заложи на скара-бира, а желанието на хората от народа във всички точки на страната да черпят и отрупват с дарове държавния глава и жена му никога не секвало.
Източник: Ретро
Бившата съпруга на президента Румен Радев – Гинка с нов тайнствен мачо (СНИМКИ)Бившата съпруга на президента Румен Радев и майка на двете му деца Гинка Кесякова има нов мъж до себ…Feb 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!