Иван Костов приюти в палата си дъщеря си Яна и италианския й мъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Иван Костов споделя 3-етажния си палат в столичния квартал „Драгалевци“ със зет си, видяха фотографите на „Ретро“. Бившият премиер обитава луксозния имот с жена си Елена и семейството на по-голямата от двете си дъщери – Яна.
Малката му щерка Мина емигрира отдавна във Финландия
заедно с двамата си синове и втория си мъж.
Съпругът на Яна – италианецът Алесандро Мерлини, който произлиза от богата тосканска фамилия, очевидно няма нищо против да бъде заврян зет и да се шири в дома на екслидера на ДСБ. Яна и Мерлини се запознават в библиотеката на университета „Бокони“ в Милано, където тя навремето беше студентка.
Иван Костов сменил попрището: Бившият премиер се е посветил на изцяло ново начинаниеБившият премиер Иван Костов е сменил попрището и се е посветил на литературата, споделят хора от нег…Mar 5 2019vijti.com

Любовта им пламва бързо, но се женят 7 години след първата си среща. Първоначално свиват гнездо в Италия, но после Алесандро склонява да дойде в България, а през годините живот тук заема ключови управленски позиции в големи международни компании с представителства у нас. Преди време беше шеф на телекомуникационния лидер „Водафон“,
а после и на известна медийна корпорация.
Натовареният график на италилианеца обаче не му пречи да бъде грижовен баща, защото всяка сутрин лично изпраща до вратата внучката на Костов и негова дъщеря – Емма. Макар семейството на експремиера да разполага с цял автопарк, детето ходи на училище с организиран от школото транспорт.

В гаражите към къщата на Костов стоят паркирани возила за стотици хиляди левове. Щерка му управлява черен джип „Ауди“, чиято цена е около 100 бона, а зет му не по-евтин бял, производство на „Фолксваген“. Самият Иван Костов обаче рядко сяда зад волана, защото напоследък живее като отшелник и почти не напуска територията на дома си. В последните няколко месеца бившият лидер на ДСБ, който ръководи Лаборатория за анализи и управление на риска,.се е отдал на новото си хоби – писането. През идния април се очаква той да направи премиера на мемоарната си книга, по която работил дълго време. Когато обаче имал делови ангажименти, ексминистър-председателят предпочитал отново да ги върши в домашна обстановка. Така пред вратата му често паркирали най-различни костюмари, носещи му папки с документи, които Иван преглеждал и разписвал на крак.

Рядко фамилния палат напуска и съпругата му Елена, която прекарвала по-голямата част от времето си в грижи по райската градина, която се крие зад 3-метровата ограда на имението им. Силите обаче не й достигали и да чисти, затова Костови разчитали на прислужница, която се грижела за поддръжката на стаите.


Източник: Ретро
Реших, че се отричам от България и имам основателни причини да я напуснаИзключително силният текст „Защо напускам България” взриви интернет и се наложи като хит в социалнит…Jan 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!