Петя Буюклиева на хапчета заради „Капките“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Петя Буюклиева приемала ежедневно хапчета, които забавяли съсирването на кръвта. Доскоро естрадната фурия нямала никакви здравословни проблеми, но малко преди участието си във „ВИП Брадър“ получила оплаквания вследствие на силен стрес и ѝ били предписани специализирани лекарства. От тях вземала и до ден днешен, но страничните им ефекти били стряскащи, защото при евентуално нараняване раните зараствали много по-бавно от нормалното.
Заради това Петя се страхувала да не се удари по време на тежките репетиции за лайфовете в шоуто „Като две капки вода“, където тя е гвоздеят на сезона.
Петя Буюклиева ще бъде гвоздеят на „Като две капки вода“, звездата склонила срещу доста щедър хонорарПетя Буюклиева ще бъде гвоздеят на тазгодишното издание на имитаторското предаване „Като две капки в…Feb 22 2019vijti.com

Петя Буюклиева се притеснявала най-вече от танците, тъй като с напредването на годините ѝ ставало все по-трудно да пази равновесие на високите обувки, които са нейна запазена марка. Естествено, това е съвсем нормално.
Въпреки това, певицата тренирала наравно с младите и дори демонстрирала завиден спортен дух,
без да се оплаква по никакъв начин, нищо че е минала през доста перипетии и всякакви тежки изпитания по време на дългата си кариера.
За едно от най-трудните препятствия, което давало своите последствия и днес, разказва нейният съпруг Тони.

Когато родената в Асеновград Петя била ученичка, една сутрин, пътувайки към пловдивското музикално училище, където по онова време тя учила пиано, се простудила и развила т.нар. фациалис, което всъщност представлява възпаление на лицевия нерв. „Това, което знам от нея, е, че в автобуса е имало много хора. Едната страна на лицето ѝ е била залепена за студения прозорец.
Вследствие получава парализа на дясната половина на лицето.
Това се случва само няколко месеца преди абитуриентския ѝ бал.

Било е голям удар за нея, първото ѝ изпитание, но тя не се отчайва. Бори се докрай да се възстанови и с много упоритост и молитви успява“, споделя мъжът на естрадната дива.
Източник: Ретро
Петя Буюклиева разкри какво е било последното желание на големия Тончо РусевКакто и да се променя музиката, каквито и тенденции да навлизат и колкото и да си мислим, че сме под…Dec 21 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!