Домът на Катя от „Ритон” придоби доста необичаен вид след купона за рождения й ден. Имаше и специален поздрав от президента

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След рождения й ден, домът на Катя и Здравко от „Ритон” спокойно може да конкурира голям цветарски магазин. Нежната половинка от дуета буквално бе затрупана с пищни букети и атрактивни подаръци от близки, приятели и фенове, на които още дълго ще търси място.
И дори и да не превърне дома си в магазин за цветя, Катя от „Ритон” със сигурност още дълго ще се радва на красивите букети, за които се грижи с много внимание. „Най-красивите цветя на моя рожден ден!!! Благодаря ви, приятели, и аз ви обичам!!!”, написа тя в личния си фейсбук.
Тази песен е вечна: Поздрав за всички с това фамозно изпълнение на Тоника (ВИДЕО)Днес ви представяме една вечна песен. Тя е от този тип песни, които винаги ни докосват, когато и да …Jan 25 2019vijti.com

Освен букетите и подаръците обаче, празника на Катя не пропусна да честити и президентът на България – Румен Радев.
„С уважение Ви поднасям своите поздравления и благопожелания по повод Вашия рожден ден!
Високият професионализъм и цветен творчески почерк, с които се вписахте в авангарда на българската популярна музика, Ви спечелиха обществен авторитет и признание.
Многобройна е публиката, която свързва Вашето име и блестящия тандем „Ритон” с представата и очакването за стойностни песни”, се казва в поздравителното му писмо.

„Благодаря Ви, г-н Президент, за високата чест, която ми оказахте. Като човек на изкуството дълбоко оценявам Вашата почит и уважение към творците на България и към творчеството на „Ритон”, публично отвърна на пожеланията на президента и рожденичката. Преди близо два месеца с честитка от президента бе удостоена и силната половинка от дуета – Здравко Желязков.
Припомняме, че в момента „Ритон” са в трескава подготовка за предстоящия си пищен спектакъл на 30 май в зала 1 на НДК. Наскоро Катя и Здравко обявиха и останалите дати от лятното си турне – това са Варна (12 август в Летния театър), Пловдив (11 септември в Летния театър) и Русе (25 септември в Канев център).

Обичаните звезди ще започнат срещите със своите почитатели из страната веднага след галаконцерта в София, на който дуетът ще представи за първи път песните от новия си албум. Някои от тях, като „Твоята жена” и „Цял живот танго” вече са в ротация и спечелиха ласкавите оценки на публиката.
Съдбовен детайл помага на „Ритон“ за концерта!
Ще прозвучат още и най-харесваните песни от последните албуми на дуета – „Златен Ритон”, „За последен път ти повтарям”, „Живот като на кино”, „Есенна тъга”, „Пристанище”, „До безсъзнание”, „Всички слаби места”, „Чакаме ви с любов”и други.

В репертоара са и най любимите песни на звездния ти тандем през годините: „Някога, но не сега”, „Прегърни ме”, „Изповед”, „Накъдето ми видят очите”, „Елате ни на гости”, „Джалма”, „Болка от любов”, „Цяла нощ”, „Дон Кихот” и много други.
Източник: show.blitz.bg

Бившата съпруга на президента Румен Радев – Гинка с нов тайнствен мачо (СНИМКИ)Бившата съпруга на президента Румен Радев и майка на двете му деца Гинка Кесякова има нов мъж до себ…Feb 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!