Звездата от „Скъпи наследници“ Ивана Папазова умили всички с това, което направи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимката от „Скъпи наследници“ Ивана Папазова смая Пловдив с това, което направи. Актрисата се включи в благотворителната кампания на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите „Топъл обяд” и се превърна в най-хубавата изненада за всички възрастни хора с присъствието си.
Освен това им пожела и нещо, което те дълго ще помнят.
Ивана раздаде храна на нуждаещите се, които от близо шест години всеки петък получават подкрепа от фондацията в Пловдив.
Секунди след началото, специална благодарност към нея отправи и председателят на ордена доц. Невен Енчев, по чиято инициатива се организира кампанията.
Ани от хитовия сериал „Скъпи наследници“ успя да изненада почитателите си с нов, съвсем различен проектЛорина Камбурова е на 27 години от Варна. Преди години изгря с бляскава роля в сериала „Връзки“ по б…Jan 28 2019vijti.com

„Каква приятна изненада ни направихте”, възкликнаха възрастните, които искрено се радваха на гостенката. Един през друг се втурнаха да ѝ честитят празника на жената, като ѝ пожелаваха да е здрава, щастлива и много успешна във вдъхновяващото си поприще.
„И вие да сте живи и здрави, дано винаги има добри хора, които да се грижат за вас, когато имате нужда”, отговори Папазова. И разкри нещо от личния си свят:
„Приех поканата да се включа в кампанията, защото е благородна, изпълнена с грижа, човещина и топлота. Знам, че от дълго време осигурява топла храна на нуждаещи се. От моя дядо Лазар съм запомнила, че да нахраниш някой в нужда е най доброто, което можеш да направиш за него!”.

Актрисата, която от четири години преподава и актьорско майсторство в Пловдивския университет, призна и още нещо много лично за себе си, което също бе прието с овации.
„Още като дете ми беше приятно да съм на сцена.
Но аз много трудно се социализирам, малко страня от хората.
Още в детската градина забелязах, че при излизане пред публика добивам самочувствие и ми доставя удоволствие. Поради което и днес работя точно тази професия“.

В момента почитателите на театралното изкуство могат да се насладят на нейния талант в постановките на Пловдивския драматичен театър „По-студено от тук”, „Съблечи се”, „Чиста къща”, както и в най-бързо набиращата популярност премиера у нас – „Одисей”, на която режисьор е Диана Добрева, а драматург – Александър Секулов.
По-голяма част от получилите топъл обяд са гледали нейното участие в тв сериала „Скъпи наследници”.
Ивана Папазова е носител на множество наши и международни награди – има „Аскеер“ за поддържаща роля в пиесата „Вълци“, режисирана също от Диана Добрева, както и още три номинации за същия приз. Два пъти е носител на награда „Пловдив“ за ролите си в „Есенна соната“, в „Очакване на Годо“ и за моноспектакъла „Глас“.

Тя и колегата й Стоян Сърданов са главни художествени ръководители на детска театрална школа „Любен Гройс“.
Източник: show.blitz.bg
Стефан Данаилов се завръща на сцената в любовен дует с Аня Пенчева: Актьорите на крака в дома муСуперзвездите на българския театър и кино Стефан Данаилов и Аня Пенчева ще бъдат най-горещият дует н…Feb 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!