Нападнаха Румен Радев: Обвиняват президента в престъпление по служба за нещо, случило се преди години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цитираме дословно публикацията:
„Докато е бил командир на ВВС, Румен Радев е наредил ведомството да плаща квартирата на Десислава Генчева, тогава редови служител, житейска спътница на командира, а по-късно негова съпруга.
Апартаментът е в столичния квартал „Гео Милев“.
Всеки месец наемът е бил покриван с държавни пари, без никакво формално основание.
През 2017 г. от ВВС подават сигнал до прокуратурата. Става дума за престъпление по служба. ПИК има потвърждение и от двете институции.
Румен Радев се сприятели с известна фолкветеранка на празника на лозарите в Сухиндол СНИМКИПрезидентът Румен Радев се оказа почитател на лекия жанр, след като бе засечен на сладка раздумка с …Feb 26 2019vijti.com

В същото време прокуратурата се бави да образува досъдебно производство…
Дали защото указът за нов главен прокурор
трябва да бъде подписан от президента на републиката?
Да не забравяме и че командирът на ВВС Румен Радев
назначава любовницата си Десислава Генчева едновременно на два трудови договора и че от военно министерство в края на 2016-а обявиха това за конфликт на интереси.

Когато почитаемият ни държавен глава ви заговори „на едро“ – за ценности, чест, справедливост, възмездие, смяна на системата, попитайте го какви ги е вършил като шеф на военновъздушните ни сили.
Толкова за морала на „семейство Моралисти“, заключава ПИК.
В същото време, днес президентът Румен Радев не пропусна да честити днешния празник на всички дами.
„Честит празник, скъпи дами! Бъдете здрави, обичани и уважавани“, пожела той и допълни:
„Вдъхновявайте и дарявайте с красота и доброта всички около Вас!“

Честит празник, скъпи дами! Бъдете здрави, обичани и уважавани! Вдъхновявайте и дарявайте с красота и доброта всички около Вас!

Gepostet von Румен Радев am Freitag, 8. März 2019

На 11 и 12 март президентът Румен Радев ще бъде на официално посещение в Република Словения по покана на президента на страната Борут Пахор, съобщиха от прессекретариата на президента.

Българският държавен глава Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева ще бъдат посрещнати с официална церемония от президента Борут Пахор и съпругата му Таня Печар. В президентския дворец двамата президенти ще има среща „на четири очи“, ще ръководят пленарните разговори между официалните делегации на България и Словения, след което ще дадат съвместна пресконференция.

Сред акцентите в разговорите на българския президент в Любляна ще бъдат актуални въпроси от регионалния, европейския и международен дневен ред, както и двустранните търговско-икономически отношения, инвестициите, туризма, културата и образованието. Президентите на България и Словения ще обсъдят перспективите на държавите от Западните Балкани за интеграция в ЕС и НАТО.
Синът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си след инцидента в столична дискотекаСинът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си, видя „Ретро“. Тийнейджърът Георги, ко…Feb 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!