Румен Радев се сприятели с известна фолкветеранка на празника на лозарите в Сухиндол СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Президентът Румен Радев се оказа почитател на лекия жанр, след като бе засечен на сладка раздумка с една от най-ярките представителки на чалга бранша – Рени.
Фолкветеранката и държавният глава бяха заедно на празника на лозарите и винопроизводителите в Сухиндол, който този февруари се отбеляза за 154-ти път.
И двамата били поканени официално от кмета на града да присъстват на ритуала по зарязването на лозята, а после да вдигнат наздравици и да дегустират от направеното по стара сухиндолска рецепта характерно за местността „вино на боговете“.
Синът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си след инцидента в столична дискотекаСинът на президента Румен Радев е сменил драстично визията си, видя „Ретро“. Тийнейджърът Георги, ко…Feb 14 2019vijti.com

Отсъствието на бдителната съпруга на президента Десислава Радева от мероприятието дало картбланш на чалга звездата да потърси вниманието на президента.
Очевидци доверяват, че Радев и Рени провели дълъг разговор, по време на който на лицето му греела широка усмивка, която издала симпатията му към гласовитата фолкаджийка. Тя била и сред малцината, допуснати от охранителите на държавния глава в тясна близост до него.
„За мен беше незабравимо преживяване“, коментира чалга звездата, която през годините е заставала зад различни партийни сили и е пяла по всевъзможни предизборни мероприятия.

Тя останала поласкана от факта, че президентът успял да я разпознае, макар музикалните му предпочитания уж да са далеч от жанра, в който тя повече от 20 години се изявява.
Радев е известен почитател на хевиметъла и рок бандите и дори длъжността му на държавен глава не го спира да посещава барове с такъв тип музика заедно със съпругата си Десислава. „Може и на концерт на Рени да отиде.
Вече са приятели“, коментират пък хора от Сухиндол,
които забелязали специалното му отношение към певицата.


Румен Радев не спира да изненадва обществото
Преди време столичен вестник обяви държавния глава за новата звезда на Боливуд. „Президентът Румен е голям фен на Боливуд! Дойде на снимачната площадка в 21,30 часа вечерта, разговаряхме с него и останалите от екипа цели 30 минути“, разказва продуцентът Марике Десуза.Радев посетил тайно с Десислава Радева снимачната площадка на хитовата лента на индийското кино „Брахмастра“, която се снима у нас. По време на визитата на първата индийска двойка у нас Рам Нат Ковинд и Радев решили „внезапно“ да отидат на снимачната площадка при звездите на Боливуд. Двамата решили да посетят снимките веднага след официалната вечеря, която Радев дал за госта си в резиденция „Бояна“.

Въпреки че от „Дондуков“ 2 не обявиха официално за визитата зад кулисите на лентата, инкогнитото на държавния глава провали индийският му колега, президентът Рам Нат Ковинд.
Двамата с президента Ковинд изоставили строгия протокол. Затова и държавният глава на Индия разпространил снимки от визитата „зад кадър“ в профила си в Инстаграм.
„Не само дойдоха и разговаряха с нас, направихме си снимки, дори гледаха сложни каскади, за които се подготвяхме цял снимачен ден преди това. Питаха как снимаме сцените, как правим филмите. Беше чест за нас да имаме двама президенти на снимачната площадка“, разказват актьорите.

Любимците на цяла Индия – красавицата Алия и секссимволът Капур, не пропуснали да си направят селфита и снимки с Радев.
Източник: Ретро
Недоволни граждани искат импийчмънт за Румен Радев: Предател не може да е президент на БългарияНедоволни граждани от работата на държавния глава Румен Радев са се събрали пред президентството в з…Feb 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!