Двете японски тайни, с които кожата ви ще е винаги гладка и опъната

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Някои хора не обръщат особено внимание на грижата за кожата. Днес, благодарение на широкия достъп до медиите и други източници, много хора са разбрали, че са необходими много повече усилия за кожата освен спазването на лична хигиена.
Какво означава това?
За щастие за някои хора, състоянието на кожата може да бъде генетично определено. Така че, някои семейства предават тайните си на красота и грижа за кожата на по-младите поколения. Това е особено вярно за японците. Тяхната безупречна кожа се дължи на древните тайни на грижата за нея, които се предават от поколение на поколение.
Лекар препоръчва лененото семе, от което кожата става като кадифе, килограмите намаляват и червата са като новиПолезните компоненти на ленените семена почистват тялото, повишават метаболизма и забавят окислителн…Feb 20 2019vijti.com

Японските тийнейджъри може да са имали повече възможности да чуят и прилагат тези трикове и процедури много преди да станат известни по целия свят. Но това не означава, че не можем да ги приложим сега.
Основен принцип
Важно е да запомните, че за японската кожа грижата трябва да започне вътрешно. Това вероятно е причината японските продукти да бъдат проектирани да действат на клетъчно ниво. Например, луксозната козметична марка SK-II (която според някои доклади е причината за невероятната красота на Кейт Бланшет) работи толкова добре благодарение на уникалната съставка Pitera.

Това е бистра течност, богата на витамини, аминокиселини, минерали и органични киселини, които подпомагат подмладяването на кожата.
Според японците, за да може нещо да бъде красиво отвън, трябва да се погрижите за него отвътре. От древни времена в тази страна са известни два трика, които ви помагат да поддържате кожата си млада и здрава.
1. Вашето тяло е храм на душата ви. Внимавайте какво ядете
Всичко, което се прилага локално няма да има ефект, ако има проблем отвътре. Помислете за това по този начин:

По време на пубертета, козметикът ви съветва да лекувате акне с крем, който трябва да прилагате всяка вечер. Но когато ядете прекалено много млечни продукти, това може отново да предизвика акне, въпреки използваното лекарство.
Вие влагате много пари и време, използвайки конкретен козметичен продукт, но проблемът ви винаги е бил в това, което ядете. Диетата е важна част от японската грижа за кожата.
Забелязали ли сте, че повечето японски продукти са ферментирали и органични? Повечето ястия обикновено се състоят от риба и зеленчуци. Японците са много внимателни към диетата си, защото знаят, че това може да повлияе на тяхното здраве и външен вид като цяло.

Това е основата на японската грижа за кожата, която винаги трябва да помните. Това, което ядете, играе много важна роля за това как се проявява вашето здраве отвън.
2. Хидратация
Хидратирането е много важна част от грижата за кожата. Водата помага на храносмилането и усвояването на всички необходими вещества. Без достатъчно влага, вашите органи няма да работят добре.
Водата помага да се изхвърлят токсините от тялото ви.

Можете да видите, че на тези, които пият повече вода, кожата им става по-еластична и хидратирана. Това е така, защото течността е необходима за поддържане на еластичността.
Водата е най-евтиният продукт за грижа за кожата, който можете да си позволите. Всъщност той е неразделна част от всички азиатски процедури за красота. За японците водата е дори компонент на техния фитнес режим. Ето колко е важно.
От многото реклами можете да чуете за много прекрасни продукти, които обещават значително да подобрят външния вид.

Въпреки това, можете да започнете с прости неща, които японците са практикували от векове, и да получите същия положителен резултат.
Източник: zdrave.to
Единственият евтин витамин, който ще направи кожата ви мека, гладка и без бръчкиКоя жена не иска гладка, мека и без бръчки кожа. Сега ще ви кажем витаминът, който ще ви помогне да …Jan 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!