Лекар препоръчва лененото семе, от което кожата става като кадифе, килограмите намаляват и червата са като нови

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полезните компоненти на ленените семена почистват тялото, повишават метаболизма и забавят окислителните процеси в организма. Това означава, че остаряването може да бъде отложено.
Семената се използват общо и в прахообразна форма. Ядат се на празен стомах и се измиват с кисело мляко. На основата на лененото брашно се пече хляб. Време е да се запознаете с това невероятно растение по-отблизо!
Съхранявайте ленените семена в хладилника. Оптимално – в керамичен съд с херметически затворен капак. Така че те няма да гранясат. С тяхна помощ можете не само да подобрите здравето си, но и да намалите теглото си, а след това – да го поддържате на оптимално ниво.Супен режим за сваляне на килограми, резултатите са впечатляващиИма ли някой, който да не мечтае да влезе отново във форма? Да изглежда добре и да се чувства леко? …Feb 1 2019vijti.com

Лененото семе е склад на полезни микро и макро елементи. Съдържа полиненаситени мастни киселини, благодарение на които цялото тяло работи като часовник. От тук идват красива коса и здрава кожа. Приемането на ленени семена е много полезно за хора с чревни проблеми. Веднъж попаднали в стомаха, семената се набъбват поради обвивката им. Слизестата черупка подобрява чревната перисталтика, почиства ги от фекални маси и шлаки.
Наред с другите неща, усещането за ситост идва по-бързо, което означава, че накрая престанете да преяждате.

Или, алтернативно, да се отървете от досадно чувство на глад. Обемът на стомаха ще бъде по-малък, а в бъдеще храната ще ви бъде достатъчна в по-малки обеми.
С правилното приемане на семената, загубата на тегло може да достигне около 3 кг на месец. И това е без допълнителни ограничения в диетата! За да се постигне този резултат, вземете 1 супена лъжица семена, смелени на брашно като добавка към храни или млечни напитки.
Не оставяйте семената да престояват за по-късна употреба, те бързо губят свойствата си. В прочистването и отслабването правете почивки – 10 дни курс, след това 10 дни почивка. Пийте много вода, за да предотвратите запек.

Избрахме най-ефективния, според нас, начин за използване на ленени семена , който определено ще направи тялото ви по-здравословно, а външният ви вид – зашеметяващ!
СЪСТАВКИ

– обезмаслено кисело мляко 1 супена лъжица.
– ленено брашно

Брашното от ленени семена, смесени с кисело мляко, насърчава повишаването на обмяната на веществата и има леко слабително действие. Един наистина ефективен продукт за тези, които искат да се отърват от допълнителните сантиметри и да подобрят здравето си.

УПОТРЕБА

1 седмица

Смесете 1 ч.л. ленено брашно с 1 супена лъжица кисело мляко

2 седмица

Увеличете количеството на брашното до 2 чаени лъжички на 1 супена лъжица кисело мляко

3 седмица

На 1 супена лъжица кисело мляко добавете 3 ч. л. ленено брашно. Между другото, такова брашно не е необходимо да купувате в магазина, можете лесно да го смелите в кафемелачка от пресни семена.

Използвайте тази смес вместо закуска и след 3 седмици ще се почувствате много по-добре, храносмилателните процеси ще се подобрят, тези излишни килограми ще ви напуснат и кожата ви ще започне да свети със свежест и здраве. И не забравяйте, че за перфектен резултат е необходимо да се използват до 2 литра вода на ден.

Важно е! Хората страдащи от алергични реакции към яйчен белтък или ядки, трябва да бъдат внимателни, когато ядат ленени семена.

Отслабнете с удоволствие и бъдете здрави! Не забравяйте да кажете на приятелите си, че ще се радват.С тази природна рецепта високият холестерол вече не ме мъчи, а килограмите се топятВисоките нива на холестерол в кръвта са опасни за здравето ни. Затова по всякакви начини се опитваме…Jan 22 2019vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!