Преди да си отиде завинаги от този свят, 24-годишен младеж разтърси света с това послание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Замисляте ли се често за смисъла на живота, или просто го живеете по инерция?
Трябва ли да се случи нещо страшно, за да осъзнаем колко крехко е нашето съществуване?
Вижте историята на този 24-годишен младеж, която разлюля Интернет пространството.
Той отправя посланието си към онези, които ги очакват още много години живот.
Привилегия, която на него му бива отнета.
„На 24 години съм и вече знам коя е вратовръзката, която ще нося на своето погребение, което ще се случи след няколко месеца.
Историята на един пълен глупак: Вие, жените сте подли и гадни интересчийкиМного страници в научната и развлекателната литература са изписани в доказателство на това, че мъжет…Feb 12 2019vijti.com

Не знам дали подхожда на костюма ми, но подхожда идеално на събитието.
Твърде късно се разбра, че съм болен от рак и нямам надежди, че ще се излекувам. Но пък разбрах защо има нужда от смъртта: за да преосмисли човек живота и да си отиде от него, осъзнавайки грешките си.
1. Не си губете времето с работа, която не харесвате. Успехите в нея никога няма да дойдат, те са запазени за работата, която ви е на сърцето.
2. Не се страхувайте от това какво ще си помислят хората. Това ще разруши живота ви, затова просто се доверявайте на вътрешния си глас.
3. Носете отговорност за това, което се случва с вас самите. Разделете се с вредните навици, спортувайте.

4. Оценявайте хората около вас. Приятелите и роднините винаги ще са тези, които ви дарават с безрезервна любов и щастливи мигове. Не ги приемайте за даденост.
Не ми е тъжно и знам, че последните дни от живота ми имат смисъл. Само съжалявам, че няма да стана свидетел на създаването на изкуствен интелект и на следващия проект на Илън Мъск. Надявам се също, че войните в Сирия и Украйна скоро ще свършат.
Толкова сме отдадени на външността си, че забравяме, че тялото ни е просто един съд, пълен с мислите и намеренията ни. Ако в него няма нищо, което да промени света, то какъв е смисълът от неговото съществуване? Всички имаме потенциал за това, но трябва да бъдем смели. Трябва да плуваме срещу течението, да подкрепяме убежденията си и да имаме възможността да направим най-правилния избор.

Оставете своята следа в света. Живейте със смисъл. Не сме тук завинаги, животът ни е малък миг. И лети с невроятна скорост към безкрайността. Наслаждавайте се на своето време тук и сега. Нека си заслужава.“
Историята на един бъдещ татко: Не беше нещастен случай, а убийство от любовМного пъти бях чувал, че приятелството може да завърши с любов, но любовта с приятелство – никога! Д…Feb 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!