Знаците от съдбата, които вещаят, че ще ви се случи нещо хубаво – не ги пропускайте

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съдбата е тази, която ви предупреждава, че ви чака нещо много хубаво или обратното – нещо лошо.
Ако сте позитивно настроена личност и негативните мисли отсъстват в главата ви, то вие сте „отворени“ да получавате различни знаци (признаци), че ще ви споходи дълго очакваното неземно щастие!
Добре е да ги разчитате правилно, за да сте наясно в какво точно ще се прояви това щастие. Да започнем с първия признак – изпитвате необясним сърбеж в лявото ухо (не в двете уши, което означава, че сте тема най-често на нездраво обсъждане). Това е много добър знак, че ще ви споходи нещо изключително благоприятно за вас или ще установите силни приятелски отношения с нов за вас човек.
Тя беше много красива, но съдбата я изненада жестоко – съпругът й направи огромна грешка, с която промени живота й завинагиДействието се развива в САЩ, щата Джорджия, в малкото градче Талапос. „Герои“ на развихрилата се дра…Feb 16 2019vijti.com

Признак № 2. Ако живеете в къща и установите, че на тавана са се завъдили прилепи, то не се ядосвайте, защото това означава, че в дома ви има излишък от положителна енергия, която привлича силно прилепите, но също лелеяното щастие и доброто здраве.
Признак № 3 – вървите по улицата и виждате, че неотлъчно ви следи бездомно куче или котка. Това означава, че животното усеща вашата позитивна енергия и силно желае да се възползва от нея. Следователно, трябва да сте сигурни, че щастието няма да ви отмине!
Признак № 4. Ако неволно обличате някои дрехи наопаки, то това не означава, че няма да ви „върви“, както погрешно някой тълкуват този знак; напротив, това е изключително позитивен знак за приближаващи се щастие и късмет, но и че сте „отворени“ широко към Вселената! Ето и още няколко признака, за да разберете, дали животът ви се движи в правилната посока.

1) Движите се без проблеми в трафика и хващате „зелените вълни“ – това е указание, че бързо привличате това, което искате.
2) Виждате често повтарящи се знаци и числа върху информационни табла, регистрационни номера, телефонни номера и други; всяко едно такова съвпадение може да се тълкува, че сте пълни с положителна вибрационна енергия.
3) Отправяте поглед към небето и виждате положителни образувания в облаците – красиви сърца, животни и други форми… Това, може приемете като символ, че вървите по правилния път! Продължавайте все така!
Предопределена ли е била съдбата на Иван Ласкин: И баща му прекалявал с алкохола, също като него имал проблеми с черния дробИван Ласкин, който загуби битката с живота заради тежка цироза в последна фаза и за който цяла Бълга…Jan 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!