Тази съставка е по-мощна и от содата: Елиминира всяка болка само за минути

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Учените отдавна са доказали колко много ползи за организма носи обикновената сода за хляб. Наред с това обаче, те са убедени, че за да функционира правилно, човешкият организъм се нуждае също така и от определени количества протеини, калций и витамин С.
Много често обаче се подценява приемът на един много важен минерал – това е магнезият. Изследвания сочат, че в тялото на всеки човек има средно 25 грама магнезий, включително и в костите и кръвта.
Той е в основата на над 300 химични реакции, които стават в организма му, а съответно недостигът му ще ги възпрепятства и ще ни изложи на риск от здравословни проблеми. Освен собствените си полезни свойства, той спомага за правилното разпределение на калция и витамините К и D.
Тя не можеше да стане от леглото поради силна болка в ставите, но тази рецепта я спасиАртритът е болест на ставите. Може да е обикновен артрит или ревматоиден артрит, който е автоимунно …Jan 7 2019vijti.com

ЕФЕКТЪТ МУ СЕ УСЕЩА ПРИ ДЕТОКСИКАЦИЯ, ПО-ДОБРО УСВОЯВАНЕ НА ПРОТЕИНИТЕ, МАЗНИНИТЕ И ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ И Е ПРЕДШЕСТВЕНИК НА НЕВРОТРАНСМИТЕРИ КАТО СЕРОТОНИНА.
Изследване в САЩ е установило, че при 80 на сто от американците има недостиг на магнезий.
За набавянето му се използват хранителни добавки, но често хората бъркат пропорциите и пропускат важната подробност, че за да имат ефект, въпросните добавки трябва да съдържат също така витамин D, витамин К и калций.
Има друг, много по-лесен начин човек да си набави необходимите количества магнезий. З целта е достатъчно да се разтвори във ваната магнезиев хлорид и да се направи т.нар. солна баня. В случай, че не обичате ваните, можете да си приготвите лесно и бързо у дома магнезиево олио.

Разтворете 100 грама магнезиев хлорид в 200 милилитра вода. Загрейте водата и разтворете магнезиевия хлорид с помощта на дървена или пластмасова бъркалка. След като сместа изстине, можете да я налеете в бутилка с пулверизатор. Олиото се нанася равномерно по тялото. При натъртвания или зони, в които изпитвате болга, може да се използва и само локално.
Забележка:
Тази статия е с изключително информационна цел.
Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Разделете се с гастрита и киселините в стомаха завинаги: С този метод забравяте от раз за острата болкаКиселините в стомаха и гастритът са две от най-разпространените заболявания в последните години. Оби…Jan 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!