Млада българка не се стърпя: г-н Борисов, не мога да разбера, защо в Норвегия плащам 10 стотинки ток, а взимам заплата от 1800 евро?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бойко, десет години управляваш България и все ни обясняваш за някакви евроцености, но така и не разбрах за десет години как в Норвегия плащам за киловат час електроенергия едва 10 стотинки и няма дневна и нощна тарифа.
И как така тука вземам като проста продавачка 1800 евро заплата ( 3510 лева), а в България слушам само неща в бъдеще време?!
Не ти ли писна бе Бойко, нали не си мислиш, че всички сме толкова прости. Сега твоите тролове, ще ми обяснят, че Норвегия си има нефтодобив, само че да им кажа отсега, че тук близо 30 процента от прихода от нефтодобива се отделя в държавен фонд и не се пипа, защото със закон е решено той да се използва от бъдещите поколения.Запознайте се с българката, приготвяла десерти за Шумахер, Елтън Джон, Джони Деп и Зинезин ЗиданСилвия Монева е възпитаничка на прочутата академия за готвачи Le Cordon Bleu в Лондон, сега работи в…Dec 11 2018vijti.com

Тук няма концесии и подаръци и всеки има право да избира от поне няколко доставчика на всичко, не като в България, да има уж от какво да избираш, но или цените им са еднакви или качеството едно и също и всъщност да нямаш избор.
А за златото на България, ти какво ще ни кажеш?
И оня твоят златен пръст Сидеров, който явно и сега ще ни обяснява, че пак не е във властта, на кой сте го подарили и как за десет години, не намерихте начин поне по-голям дивидент да получаваме като държава, от концесионера и този дивидент да влиза в джобовете на хората?

Докога бе, Бойко ще служите само на олигарси и мафиоти, нали уж хората ви избират на избори, само че май на изборите гласуват само онези на които платите и затова ги правите всички тези пози партер на разни мутри, олигарси и грабители?
Пак да попитам как за десет години не намерихте начин да увеличите заплатите на хората в пъти, но за вашите все намирате пари, като ни обяснявате, че всичко това ставало за да няма корупция, а всъщност само й вдигате цената на същата.

Защото, Бойко, корупция няма в България май само вечер по време на празници в България, когато всички вече са седнали по масите и дори от КАТ няма на кой да помахат с палките. Иначе няма как да си обясня факта, че в Норвегия като вляза в болница всички ми се усмихват и не ме гледат в ръцете какво и как ще им подам.

Няма как да си обясня и факта с твоите речи за най – ниските данъци в Европа, защото тука в общината не ми искат пари, когато трябва да ми издадат някой документ и най – вече си спазват сроковете, но пък в България Бойко, която ти и Пеевски управлявате вече десет години, да не дава господ да искам някакви документи или справки от общината, изобщо не искам да се сещам какви пари и как ще ми ги поискат твоите партийни кадри.

Иначе вчера те слушам, да съм ти благодаряла, че България щяла да плаща само 77 милиона евро глоба заради БЕХ, можело и да са 300 милиона евро, но нали си бил ти и твоите калинки Дончев и Петкова глобата станала само 77 милиона евро.

А да знаеш случайно, че всички тръби за газ в Норвегия са държавни и че никой не я кара тази държава да плаща глоби и че по тях всеки, който иска може да си транзитира газ, защото България Бойко не е глобена, че тръбите са държавни, а от факта, че няма възможност за конкуренция.

Защото откакто сте дошли на власт, я обърнахте тази държава на ваша по комунистически стил и трябва да лапате от всичко и никой няма право да ви казва нищо на глас.

Слушам те, че България просперирала, ама май само за тебе и твоята банда, така че Бойко аз имам обяснение, защото цената на тока в България ми е два пъти по – скъпа отколкото в Норвегия, а доходите ми три пъти по – ниски, но ще изчакам да видя кога ще ви арестуват службите всички и тогава може и да си помисля да се върна някога в България.

Защото такива Бойко като тебе не трябва да са начело на България, а да търкат наровете на Софийският централен затвор, защото вече не крадете от нас или децата ни, вече крадете и от неродените българчета, които един ден ще трябва да плащат за всичките ви кражби не само от България…26-годишна българка в Япония работи неуморно на цели 5 места, за да сбъдне мечтата сиЦвети Георгиева от Велико Търново е доказателство за това, че мечтите се сбъдват, когато човек се тр…Dec 6 2018vijti.com

Източник: bulnews.top

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!