Доктор Атанас Михайлов препоръчва чудесна билка – струва само 1.50 лв, но има мощна лечебна сила

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Доктор Атанас Михайлов не веднъж е бил полезен на хората със знанията си в областта на природната медицина. Той разкрива ползите от билката, която струва само 1,50 лв, а ни помага за здраво сърце и в борбата с холестерола.
Става въпрос за тученицата. Билката е пренебрегвана, а всъщност е много полезна. За да се преборим с вредния холестерол, е нужно само да си приговим салата от нея. Така ще снабдим организма си с полезни вещества, които ще регулират нивото му. В билката тученица се съдържат много витамини: А, В, С, също така калций, желязо, мед и омега-3 мастни киселини.
Всички тези съставки помагат за заздравяване на сърцето ни.
Чудотворната билка на Ванга топи по килограм на ден, само трябва да знаете как да я приготвитеБитката с наднорменото тегло е ежедневие за милиони хора. В арсенала са включени лекарства, хранител…Jan 22 2019vijti.com

Семената от билката пък са чудесна превантивна мярка, за да не страдаме от сърдечни болести. Нужно е да ги хапваме в продължение на 2 месеца.
В Северна България и на други места растението тученица е известно като тлъстига – наименование може би свързано с формата и дебелината на неговите месести листа. Във видинското Ново село, както и в целият видински регион, растението се нарича грашица, а в стралджанската област – брюченка. Д-р Атанас Михайлов съветва да хапваме по 5 гр семенца два пъти на ден, за да подобрим състоянието си, ако страдаме от диабет тип 2. Тученицата е много полезна билка, която можем да използваме за широк диапазон от болежки.
А знаете ли, че тученицата помага и за отслабване?

Тученицата е сред храните, които помагат изключително много за отслабване. Благодарение на съставките в нея, че тя е незаменим помощник в битката на човешкия организъм с излишните килограми. Не се колебайте да изпробвате мощната й сила.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Тази билка всеки я знае, но едва ли предполагате, че лекува безброй болести с божествената си силаСетихте ли се коя е билката, която може да лекува почти всички болести? Има малки ухайни, тъмносини,…Jan 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!