Само 3 ореха на ден и всички токсини от тялото заминават. Но е много важно как ще ги приготвите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В рецептата, която ще ви предложим, няма нищо странно. Ще ви научим как да си направите „покълнали орехи“. Има една особеност – „производството“ изисква малко повече време. Резултатът обаче определено си заслужава. Хората, които се грижат за здравето си и водят природосъобразен начин на живот, отдавна са наясно с концепцията за покълналите кълнове и семена, а също и колко полезни са те. Това е така, защото покълналите семена са източник на незаменими минерали и витамини, които няма откъде другаде да се набавят. И ако за тях са чували повечето от вас, малко са онези, които са наясно с благоприятните ефекти на покълнали орехи. С помощта на рецептата по-долу ще изчистите организма си от токсини, но също и ще възстановите имунната и нервната си система.
Само с две глътки от тази лечебна смес пречистих тялото си и напълно се освободих от всички токсиниКръвоносните съдове в човешкия организъм са много важни, за да може той да функционира нормално. Про…Jan 11 2019vijti.com

Ето какво трябва да направите. Вземете 1 кг сурови орехи, поставете ги в буркан и ги залейте със студена вода, като е нужно водата да покрива орехите. Оставете на светло място за две седмици, като е необходимо да сменяте водата през ден. Трябва също така и да разбърквате внимателно ядките сутрин и вечер. След две седмици, те ще бъдат готови за използване. Дръжте ги в хладилника в последната вода. За да се постигне терапевтичен ефект е достатъчно да използвате до три покълнали ядки два-три пъти на ден, като е нужно да ги взимате на гладно.
Внимание! Не се препоръчват на хора, които имат проблеми с панкреаса.

Друго полезно свойство на орехите е, че понижава стреса
През 2010 г. учени от Държавния университет на Пенсилвания са провели изследване върху орехите с две групи участници. Едната консумирала орехи, а другата – не. Експертите установили, че хората от първата група имат по-ниско кръвно налягане и са по-спокойни в сравнение с тези от втората.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Дайте му само 4 дни и това чудо ще изсмуче всички токсини и гадости от тялото виПовечето от вас обичат да си похапват сушени стафиди – те имат вкус, наподобяващ прясното грозде, но…Nov 30 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!