Хванах му цаката най-сетне: Само с две съставки и петната от матрака изчезват за минута

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар че винаги покриваме матрака с чаршаф, а отдолу слагаме дори протектор, всъщност това съвсем не го предпазва и всъщност се оказва,
че нещото, върху което лежим, е свърталище на вредители, акари и може да събира дори влага. Затова е важно периодично да проветряваме и почистваме матрака, на който спим.
И въпреки че обикновено не спим директно върху него, той някак успява да се осее с неприятни петна.
Оказва се, че има лесен начин да се справим с тях, както и с лошите миризми, които понякога също съпътстват петната върху матрака.
Нужни са ни само няколко съставки, които почти всеки човек има вкъщи.
Знаете ли, че мухълът е в състояние да съсипе здравето ви. Как да се отървете от него, ако забележите, че го иматеМухълът в къщата може да се появи върху всяка повърхност, изложена на влага, в стаи с лоша вентилаци…Oct 5 2018vijti.com

Необходими продукти:
250 мл кислородна вода 3%;
3 с.л. сода за хляб;
течен сапун или препарат за миене на съдове
Начин на приготвяне и приложение:
Направете тази смес точно преди да почистите, за да сте сигурни, че действието и ще бъде максимално ефективно. Ето какви са стъпките при приготвянето й.
Първо разбъркайте добре кислородната вода и содата бикарбонат. Когато тя се разтвори съвсем, добавете капка течен сапун или пък препарат за миене на съдове и отново разбъркайте интензивно.

Готовата смес сложете в празно шише пръскачка и след това напръскайте местата, които са осеяни с петна. Оставете сместа да подейства, изчакайте, докато изсъхне и след това със суха четка внимателно отстранете остатъците от содата. Благодарение на тази смес с лекота можете да изчистите целия матрак и да си спестите много пари за перяща прахосмукачка, която често се оказва единственото възможно средство за почистване на матрак.
А какви са вашите трикове за почистване на матрак? Как се справяте с петната и имате ли си вълшебно средство, чрез което изпирате тази трудна за третиране повърхност?

Ще се радваме да споделите своите методи с нас в коментарите, а тази статия пък можете да споделите със своите приятели, които също срещат затруднения при прането на матраците в дома си.
Беше ми омръзнало да търкам до полуда тоалетната чиния, когато случайно научих този трикСъс сигурност чистенето на тоалетна не е най-приятното занимание, но пък в същото време и не можем д…Jan 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!