Няма шега: За по-малко от 3800 лв можете да се сдобиете с малка къщичка на село, за която сте си мечтали цял живот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кой ни принуди да се махнем от селата и да отидем в градовете? Чия е вината, че селата, някога пъстри, весели и пълни с детски смях, сега са сиви, празни и запустели? Какво се случи, че забравихме спокойните топли вечери през лятото, придружени от оранжевия цвят на залеза? Защо вече не познаваме комшиите си? Тогава нямахме нужда от звънец на вратата, защото познавахме всички и всички бяха добре дошли. А ако някой непознат дойдеше, кучето в двора известяваше неговото пристигане. Тогава нямахме и нужда да ходим на фитнес по 4 пъти в седмицата. Тогава просто помагахме на дядо да нацепи дървата, на баба да орони мамулите, а през останалото време тичахме, ритахме и скачахме.
Мистериозна находка в Антарктида накара света да онемее, това, което откриха учените е доста любопитноПри изучаване на снимки от Антарктида от различни спътници, са били забелязани загадъчни обекти. Лед…Dec 4 2018vijti.com

Търсите малката къща на мечтите си? Много бихте искали да притежавате такава, но не можете и не желаете да влагате много средства в нея? Представяме ви тази интересна къща.
Стандартният модел 8/8 може да бъде ваш за под 1000 долара, но при желание можете да я увеличите до 24/24.
По този начин не само ще спестите много пари, но и ще получите много добро предложение – компанията, която проектира този тип къщи, ще се заеме с интериора, след като ви я достави на адрес.
Можете да използвате кабините за работилници, къща за животни, ваканционни имоти, планинска хижа и т.н.

Съвсем нормално и закономерно, съвременният живот оставя своя отпечатък върху всяка част от нашето ежедневие и бит. Ето защо напоследък стават все по-популярни семплите, минималистични жилища, лишени от излишна помпозност и суета. Всъщност, точно в това се крие и неустоимият им чар. Оказва се, че за да бъдем щастливи съвсем не е нужно да се сдобием с палати и да се обградим със скъпи и прескъпи мебели и вещи. Едно подбрано с вкус простичко обзавеждане е напълно достатъчно и радва своите притежатели с много уют и топлина.

Щастлив край: двама младежи и един портфейл, намерен на улицатаКогато човек си загуби портфейла, най-големият проблем обикновено не са парите в него, а документите…Jan 15 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!