Бай Добри от Костенец помогна на хиляди хора: С този лек лекарствата за кръвно налягане ви стават излишни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Искате да се отървете от високото кръвно без помощта на скъпи лекарства с ненапълно изяснени странични ефекти?
Предлагаме ви да решите проблема с природния лек на бай Добри от Костенец.
Той знае за рецептата от своя баща, но едва преди 4 години, когато е на 78, решава да я приложи към себе си.
И разбира се – с успех!
Следва бързо нормализиране на кръвното на почти половината от жителите на селото и тяхната огромна благодарност! А ето и самата рецепта, чието действие се основава на разреждане на кръвта, защото „гъстата“ кръв е предпоставка за възникване на инсулти и инфаркти.
Горната или долната граница на кръвното налягане има по-голямо значение: Скорошни изследвания хвърлиха яснота по този въпросКръвното налягане е едно от нещата, които всеки човек трябва да следи постоянно. Освен това, ако се …Jan 7 2019vijti.com

СМЕСВАТЕ 5 Ч.Л. С БОРОВИ ИГЛИЧКИ, 2 С.Л. КОРА ОТ ОБИКНОВЕН СТАР ЛУК И 2 С.Л. ШИПКОВИ ПЛОДОВЕ И ГИ ЗАЛИВАТЕ С 1 Л СТУДЕНА ВОДА; ОСТАВЯТЕ СМЕСТА ДА ЗАВРИ И ИЗКЛЮЧВАТЕ НАГРЕВАТЕЛНАТА ПЛОЧА, НО НЕ МАХВАТЕ СЪДЪТ ОТ НЕЯ – НЕКА ПОВРИ НА ЗАТИХВАЩ ОГЪН ОЩЕ ДЕСЕТИНА МИНУТИ.
След като поизстине я прецеждате. Според бай Добри това количество следва да се изпива за два дни – без да се спазва точна схема – по 1 малка чаша 100 – мл – при жажда, независимо кое време на деня; все пак, за предпочитане е да е преди ядене. И така, на всеки трети ден си приготвяте ново количество от тази лековита течност.

И така, ако страдате от високо кръвно, нищо не ви пречи да изпитате върху себе си рецептата на бай Добри – успех!
А сега нека видим кои хора са предразположени към високото кръвно
Хората, които пушат и пият по много, които ядат прекалено мазни и прекалено солени храни, които злоупотребяват със сладко и не спортуват, всички те имат висок риск от хипертония.
Постоянният стрес също може да доведе до високо кръвно.
Затова е важно да водите умерен начин на живот – както що се отнася до храненето, така и когато говорим за спорт, че дори и емоции.

Събрахме в галерията храни, които е хубаво да включите в режима си, за да държите кръвното под контрол.
И не забравяйте да ходите на периодични профилактични прегледи. Те могат да спасят живота ви.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Монаси предадоха тайната на най-простото лекарство за високо кръвно и холестерол, лесно е за приготвянеМонасите отдавна използват това невероятно, ефективно средство. Те смятат, че това лекарство може да…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!