Певицата Преслава, която наскоро стана мама, се похвали: Паола е много гледана и от баща си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преслава се надява Паола да бъде музикална
Преслава може да разчита на помощта на Павел за грижите за малката Паола. Поп фолк изпълнителката сподели снимки от зимната си ваканция, където е с дъщеря си. Преси е изключително щастлива, че е майка. „Невероятно е усещането да бъдеш майка.
Все още не мога да го опиша с думи.
Като млада майка мога да кажа, че човек става по-ангажиран, по-отговорен. По някакъв начин света ми минава вече през очите на моето малко момиченце Паола.
Диана Любенова нападна Фандъкова: Актрисата бясна на Столичната община, паяк ѝ вдигнал колатаДиана Любенова изригна срещу кмета на София Йорданка Фандъкова и Столичната община, като ги обвини в…Jan 9 2019vijti.com

Аз от тук нататък започвам да си представям, каквото и да правя в този живот, как тя ще гледа на нещата.
Дали аз ще й се харесам, дали ще се гордее с мен.
Имам усещането, че започвам на нея да й се доказвам. Моят пример за майка е моята майка“, споделя Преслава пред Планета ТВ, пише signal.bg.
Поп фолк изпълнителката казва още, че е много доволна от своето възпитание, и от двамата си родители, защото бащите също не са за подценяване в този толкова важен процес в израстването на всяко едно дете.

Преслава признава, че Павел е много грижовен баща и помага в отглеждането на Паола. „Мога да кажа, че Паола е много гледана и от баща си. Той много се грижи за нея и дано да продължава да ми помага толкова много“, казва поп фолк изпълнителката.
Преслава често пее на първородната си рожба и се надява тя да бъде музикална. „Аз редовно й пея и й пускам музика. Силно се надявам да бъде музикална и то не за друго, а за мое удовлетворение. Все си мисля, че който пее, зло не мисли. Иска ми се Паола да е добро дете“, споделя още щастливата майка за вълненията си покрай дъщеря си.

Преслава не пропусна да зарадва феновете си и с няколко снимки от зимната си ваканция. Почитателите на поп фолк изпълнителката пък не пропуснаха да й направят хиляди комплименти и да й кажат, че е „красива като снежинка“.

Източник: razkritia.com
Две от най-известните български актриси се хванаха за косите заради мъжАня Пенчева и Стефан Данаилов са имали гореща любовна афера преди години! Голям скандал разтресе арт…Jan 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!