5 зеленчука, които са способни да ви приберат корема и „изядат“ паласките точно за седмица

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Никой не иска да има излишни мазнини, най-вече в областта на корема, която често е най-податливата на това част от нашето тяло. Свалянето на натрупванията понякога е непосилна задача за много хора. Но има и лесни начини да се преборим с проблема, консумирайки правилните хранителни продукти.
Предлагаме ви да видите селекцията ни от зеленчуци, които топят мазнините на корема само за една седмица.
Включвайки ги в менюто си, ще тонизирате тялото, ще си подарите добра физическа форма, здраве и самочувствие, защото те са източници на редица витамини, минерали и фибри.
Напитката на д-р Огнян Пелов, с която отслабването започва още след първата чашаУважаеми наши читателки, евентуалните ви проблеми да не сте в състояние ефикасно да контролирате тег…Dec 22 2018vijti.com

Люти чушки
Канадски учени установяват, че в лютите чушки се съдържат вещества, които не само потискат апетита, но и засилват способността на тялото да изгаря мазнини.
Зелени чушки
Стимулират метаболизма, което води до повишено изгаряне на мазнини в коремната област.
Лук
Лукът съдържа малко калории, което го прави подходящ за включване към вашата диета.

Печен, суров или сварен, той е идеален начин да придадете на ястията невероятни вкус и аромат.
Краставици
Всички знаем, че краставицата се състои основно от вода и преборва глада. Когато почувствате, че стомахът находчиво си иска своето, изяжте няколко парчета от зеления зеленчук и изпийте чаша вода. Освен че ще сте сити, ще помогнете на тялото си да се отърве от токсините.
Листни зеленчуци
В тази група влизат спанакът, зелето, броколите. Те засищат, богати са на фибри и ви дават множество витамини и минерали.

И накрая ще ви предложим няколко сравнително лесни трикове, с които ще постигнете стегнат корем и секси фигура.
Внимавайте с вечерята
Задължително ограничете приемането на всякакви въглехидрати за вечеря. Никакви плодове, нито продукти, съдържащи нишесте. Не хапвайте нищо сладко, дори не слагайте мед в чая. Вечеряйте примерно някаква риба като сьомга, скумрия или пъстърва, гарнирана със зеленчуци на пара или зеленчукова супа. Препоръчителни зеленчуци са броколи, брюкселско зеле, аспержи, чушки и жълт фасул, които съдържат витамини А, С и К, както и фолиева киселина, бета каротин, калций, магнезий и фибри.

Пийте много вода
Според учени редовното пиене на вода през деня може да доведе до по-активен метаболизъм. Освен това пиенето на повече вода помага на тялото да отдели токсините и подобрява цялостното ви здраве. Пийте поне 8 чаши дневно и винаги носете с вас бутилка вода.
Намалете консумацията на алкохол
Ако пиете повече алкохол, се натрупват мазнини около талията. Естествено, не трябва да се ограничите напълно, а да пиете в умерени количества. Бирата, виното, спиртните напитки и коктейлите са много калорични. Въпреки това първите две са позволени, дори препоръчителни, ако не прекалявате с тях. Но ако сте решили да пиете алкохол, по-добре не яжте никакви въглехидрати през целия ден.
Ако искате бързо да възвърнете форма, опитайте с три чаши на ден от този елексир и ще останете очаровани от резултатаПроблемът с дрехите е, че когато ги купуваме сме в дадена форма, която може лесно да се промени дори…Dec 31 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!