Ако искате бързо да възвърнете форма, опитайте с три чаши на ден от този елексир и ще останете очаровани от резултата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Проблемът с дрехите е, че когато ги купуваме сме в дадена форма, която може лесно да се промени дори и за кратко време. Тогава се появява следващата дилема: какво да правим? Да изхвърлим старите дрехи, които вече не ни стават, или да положим усилия да влезем в тях. Днес ви представяме една рецепта, която стана хит сред дамите. Съдържа само три съставки и дава ефект за отрицателно време. Това, което ни е необходимо, е зелен чай, канела и дафинов лист. За да си приготвим тази течност, която ще ни помогне да влезем в тесните дънки за нула време, трябва да направим следното. Първо слагаме 800 милилитра вода за заври.
Напитката на д-р Огнян Пелов, с която отслабването започва още след първата чашаУважаеми наши читателки, евентуалните ви проблеми да не сте в състояние ефикасно да контролирате тег…Dec 22 2018vijti.com

Когато това стане, към нея прибавяме пръчка канела, три дафинови листа и една супена лъжица зелен чай без връх. Оставяме сместа да ври в продължение на петнайсет минути, след което махаме от огъня. Последната стъпка е да прецедим напитката и сме готови. По отношение на консумацията, също има няколко особености.
ЗА ДА ПОСТИГНЕМ ЕФЕКТ, ТРЯБВА ДА ПИЕМ ПО ТРИ ЧАШИ ОТ ТОЗИ ЕЛЕКСИР НА ДЕН.
Първата чаша пие сутринта, на гладно. Втората се изпива след като закусим, а последната – вечер, преди да си легнем. Очакваният ефект от тази диета, която стана хит сред дамите, е за седмица да стопим до 8 килограма и то без почти никакви усилия от наша страна.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да започвате каквито и да било диети, се консултирайте със своя лекар!
Още идеи за бързо отслабване
Зелен чай – чудотворец
Наричат зеления чай чудотворец в диетите. Името му е излязло неслучайно. Зеленият чай помага за разграждането на мазнините и понижава холестерола.
Той въздейства на организма на клетъчно ниво. Когато приемате захари и мазнини, те синтезират субстанция, наречена триглицериди.

Триглицеридите се пренасят до другите части на тялото с кръвта. Те доставят необходимата на организма енергия. Често обаче тялото не се нуждае от всички произведени триглицериди и те се превръщат в мазнини. Натрупването им в тялото води до напълняване.
Тук на помощ идва зеленият чай. Той съдържа антиоксиданти и кофеин, които стимулират метаболизма. В зеления чай се съържат и т.нар. катехин полифеноли, които стимулират мускулните клетки и черния дроб да използват повече мазнини. Така в тялото остават повече въглехидрати, които са сигурна рецепта за повече енергия и по-дълги тренировки.
Пийте зелен чай преди или след хранене. Най-добре е да не го подслаждате.
Този продукт просто прави чудеса със здравето ни! Само научете как да го използватеВинен или ябълков оцет предпочитате?! След като прочетете редовете по-долу ще спирате избора си вина…Dec 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!