Примата на родната естрада Лили Иванова – нападната от психопат в собствения си дом

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако засечете някъде по улиците Лили Иванова, ще видите, че тя винаги се движи, придружавана от поне трима души – бодигард и двама асистенти, на които примата разчита да й помагат за всичко. Логично ще се запитате и защо примата на родната популярна музика има нужда от охрана, след като е толкова обичана от хората?! Може би защото пази траен спомен от един психопат, който я напада в собствения й дом!
Въпреки че действието се развива преди години, от МВР и до днес упорито пазят случая в тайна. Все още отказват да разкрият и пълните подробности. Репортер на „ШОУ” обаче, все пак разбра как се е случил инцидентът, след който, заради преживения стрес, Лили Иванова получава необратима засега фобия от фотоапарати, камери и светкавици – особено пък, когато случайни хора я щракват на улицата.
Кмет на голям морски град се жалва, че Лили Иванова го изнудвала за огромна сумаЛили Иванова е изнудвала кмет на голям морски град за 50 хиляди лева Той я поканил да участва в конц…Dec 22 2018vijti.com

Когато въпросният психично неуравновесен мъж отива пред кооперацията, в която примата живее – на столичната улица „Оборище” – се представя на портиера като човек, с когото певицата вече имала направена уговорка. Портиерът обаче почти веднага се усъмнил, защото мъжът
бил твърде екзалтиран и невъздържан в реакциите си
И с право. Усетил, че бива разкрит, напористият мъж се нахвърлил върху него и го заплашил. Успял да извади дори джобно ножче, с което надрал лицето на портиера. В крайна сметка, когато настанала суматохата, се стреснал и избягал. На мястото веднага дошла полиция, тъй като кварталното РПУ се намира в почти непосредствена близост до дома на певицата, която през цялото време на инцидента била в дома си, без изобщо да подозира какви сцени се разиграват на партера.

От полицията не изключили версията, че психопатът е идвал с цел атентат срещу певицата. Разбира се, това е само стандартно предположение.
„Когато разбра за случилото се, изпадна в шок!”
разказва близък съсед на примата, който в този момент тъкмо се прибирал от работа.
Това обаче, не е първият път, когато Лили Иванова страда от дързостта на напористи свои фенове. През годините много пъти се е случвало да я причакват, да й звънят по малките часове на домашния телефон или пък да й пращат анонимни колети.
Източник: show.blitz.bg
Примата Лили Иванова разкрива своя трик за здрава коса и как да имаме перфектна фигура, вижте съветите йПримата Лили Иванова е в отлична форма, въпреки натоварения си график. Ясно е, че тя живее по опреде…Dec 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!