Бременна съм, нямам дом, мъж, нито работа. Ще вляза в манастир, за да изкупя греховете на майка ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Взех решение, че съдбата ми е да изкупя греховете на моето семейство. Родителите ми имат две деца – аз и по-голямата ми сестра. Но на младини майка ми е правила безразборен се*с и резултатът е няколко аборта. Сестра ми отдавна е омъжена и повече от 10 години се опитва да забременее. Аз не съм омъжена и по цял ден слушам укорите на майка си, че на моите години тя вече е родила две деца.
Изповедта на един клошар или урокът, който все още не сме научилиОтивам да си купя кафе. Пред мен човечец, леко потрепващ, леко прегърбен, около 70-годишен или поне …Dec 19 2018vijti.com

Наскоро разбрах, че съм бременна. Беше случаен се*с, с непознато момче и се случи на рождения ден на приятелката ми. И какво да правя сега? Нямам собствен дом, нямам съпруг, не работя… Защо Господ реши аз да имам дете, а не сестра ми? Не знаех какво да правя, затова реших да се доверя на свещеника.

Свещеникът ме изслуша и каза, че сестра ми страда заради греховете на майка ни. Неродените деца носели проклятие върху семейството ни и докато те не бъдат опростени, сестра ми никога няма да има рожба. Попитах го защо тя трябва да плаща чужда вина, а той отговори, че това е Божията воля.
Затова реших, че когато родя, ще дам детето на сестра си, а аз ще вляза в манастир и ще се моля за майчините грехове. Сестра ми не трябва да бъде изкупителната жертва: тя има добър съпруг, ипотека и престижна работа, а и не е вярваща. Това дете е нужно повече на нея, отколкото на мен. Знам, че ще бъде добра майка. Наистина се надявам, че взех правилното решение.
Източник lichna-drama.comПоследни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците: Вижте какво правят в коремчето на мама преди ражданетоУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!