Дори и най-мръсната баня ще заблести от чистота, благодарение на този евтин и бърз метод

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Баните са много важни за нашето ежедневие. Една чиста и добре проектирана баня може да „надделее” при покупката на един дом или да бъде голям минус. Разбира се за всеки случай си има специфични хора и разбирания – както се казва колкото хора, толкова интереси.
Поставянето на плочки за баня е много икономична практика, тъй като те са издръжливи и лесни за почистване. Въпреки това, върху плочки, които са останали „недокоснати” за дълъг период от време, ще се получат минерални и сапунени натрупвания, а върху фугиращата смес ще се появят плесен и мухъл. Почистването на банята е работа, която, за да се свърши добре, изисква малко зор, както и някои добри почистващи препарати.Откакто почнах да почиствам лицето си с това, колежките ми са изумени! Все ме питат как успях да се подмладя толкова многоКожата на лицето е сред най-нежните места на тялото ни.
Освен това тя е постоянно изложена както на …
Dec 12 2018vijti.com

Макар че не може да бъде любимата ви част от почистването на дома, почистване на поставени плочки за баня е скучна работа, която просто трябва да се направи, за да запазите вашата баня чиста и без мухъл; така че да създава усещане за свежест. Поддържането чисто на това важно помещение от дома не трябва да бъде трудно: следвайте тези прости съвети и стъпки за почистистване на плочки за баня и ще го направите за по-малко време, отколкото когато и да било.
Почистване на банята е детска игра с прости, доказани методи и ефективни методи.
При почистване на подовите плочки в банята си, не забравяйте да започнете правилно. Това ще гарантира, че ще отделите по-малко време, за да проследите и премахнете оставените стъпки по-късно, когато довършвате работата си.

Уважаеми дами и господа, опомнете се – спрете да купувате скъпи токсични прерарати, за да почиствате вашата баня и тоалетна! Ние ще ви предложим нещо много ефикасно, при това – напълно безвредно за здравето! Това е препарат „собствено производство“ с две съставки – бял оцет и течен сапун. Ето как ще го приготвите: вземате една празна спрей-бутилка и в нея наливате, 1 ч. чаша, предварително загрят (за около 3 минути), бял оцет. Добавяте 1 ч. чаша течен сапун за почистване. Затваряте бутилката и я разклащате, сокато сместа напълно не се хомогенизира. Сега, върху замърсените места на банята и тоалетната нанасяте със спрея от този чуден домашен препарат и изчаквате 5 минутки.

Това е напълно достатъчно време, за да се разтворят мръсотиите. След това, забършете с кърпа за почистване така обработените места. Опитайте и ще установите, как, с малко усилия и пари, ще може да поддържате саниторните помещения у дома ви в изрядна чистота! Успех в начинанието!Омръзна ми да чистя плевелите, най-после ми дадоха безценни съвети и всичко вече е лесно и приятноИмате хубав двор, градина, чудесна пътека се вие през нея, но… Покрай плочките и между тях поникват …Nov 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!