82-годишният бай Добри от Костенец разказа за домашния лек срещу високо кръвно, за да може да помогне на колкото е възможно повече хора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изумително домашно средство за високо кръвно отървало 82-годишния бай Добри от Костенец от проблема с хипертонията преди четири години. Признава, че знаел рецептата отдавна – още от баща си, но никога не я бил изпробвал, тъй като не вярвал на природни илачи и „бабини деветини“.
„Лекарствата станаха много скъпи, а с моята пенсия на никъде.
То не бяха хапчета само за кръвно, ами и за сърце, за стави – цялата ми пенсия отиваше там. Сега поне хапове за кръвно не купувам, а се поддържам с това лекарство – хем е евтино, хем полезно. Давам на всеки, дето има ядове с кръвното и вече половин село е като ново“, разказва бай Добри.Ето го разковничето: Няколко лесни трика, с които главоболието и високото кръвно изчезват и не се завръщатКислородът и хранителните вещества достигат до мозъка и органите чраз кръвоносните съдове. С напредв…Dec 16 2018vijti.com

Лекарството за високо кръвно на бай Добри го отървало от хапчетата
Неговото домашно лекарство за високо кръвно не е познато на много хора, но се оказало ужасно ефикасно. То отлично действа за разреждането на кръвта, а оттам и за бързото оправяне на кръвното налягане. Защото отдавна се знае, че високото кръвно налягане или така наречената хипертония, която е страшно опасна, ако не се лекува навреме, е свързана с гъстата кръв и води дори до страшните инфаркт или инсулт.

Рецептата на бай Добри за този лек за високо кръвно помага и на работата на сърцето, а освен това има и изявени свойства за повишение на имунната система и подобряване на дейността на черния дроб. Точните указания за направата на лекарството са следните:
Взимат се пет чаени лъжички с борови иглички, две лъжици кори от обикновен лук и две лъжици плодове от шипка. Това е всичко, което е необходимо.
Всички тези съставки се поставят заедно в литър вода – студена и се слагат на котлона, докато водата заври.

След като заври, изключете котлона, но оставете сместа да поври за още около десетина минути. После оставете да поизстине и я прецедете.

„Пийте това количество два дни, без значение дали сутрин, на обяд или вечерта. Аз не ползвам такива точни схеми като модерните. Пия от лекарството, когато съм жаден – по една малка чашка. Гледам обаче да е все преди ядене, така действа по-добре. Като ми свърши отварата, си я правя отново и пак два дни пия“, обяснява бай Добри.
Курсът на лечение с това домашно лекарство за високо кръвно е четири месеца като после се прави почивка и се започва отново само за профилактика, тъй като от хипертонията вече нямало и следа.Германски лечители споделиха лесна рецепта за сваляне на кръвно, няма смисъл да се тровите с хапчетаЯсно е, че народните методи на лечение не са за пренебрегване, защото определено помагат за множеств…Dec 8 2018vijti.com

Източник: За жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!